FRI FRAKT OVER 499,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

50% Barn

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

ECCO UKIUK GORETEX

Denne moderne og stilige UKIUK-vinterstøvelen er inspirert av skandinavisk design. Barna vil se flotte ut og være komfortable, selv på de kaldeste dagene. Vanntett GORE-TEX®-konstruksjon og et varmt fôr beskytter unge føtter fra regn og snø. Den slitesterke yttersålen demper mens de leker.
kr 400,00 kr 1 000,00

ECCO INTERVENE

Denne lave Intervene sneakeren kombinerer førsteklasses komfort med skandinavisk design, noe som gjør at barna er klare for enhver lek og opplevelse. Kontrastfarge og tekstur på skinnoverdelen gir et trendy look, mens den sporty hvite yttersålen støtter og beskytter små føtter mens de løper og leker. BOA-lukking gjør det enkelt å feste selv, mens et pustende tekstilfôr gir god komfort.
kr 425,00 kr 850,00

Stella Skolett

kr 799,00

Leaf Siljan

kr 239,60 kr 599,00

Ecco Goretex

Halvhøye sneakers med snøring gir en fleksibel og god passform. Pustende varmt fôr absorberer fukt og holder føttene friske hele dagen. Enkelt å ta på-av takket være innvendig glidelås . GORE-TEX® vanntette membraner og varmt fôr jobber sammen for å holde føttene gode og tørre. 780073-02303
kr 360,00 kr 900,00

Leaf ITC Waterproof

Skoene har en lett og teknisk design, og vanntett og en slitesterk overdel i mesh i medium høyde støtter turer i alle forhold, slik at du kan gi deg selv kreative mål.
kr 239,60 kr 599,00

Ecco Urban Snowboarder

Ecco Urban Snowboarder er en trendy barnesko i en fleksibel kombinasjon av oljet nubuk og tekstilmaterialer. Det er doble borrelås for enkel på- og av kledning. Urban Snowboarder fra ECCO dekker alle behov for høsten og vinteren. Varmfôret og med uttakbar varmfôret termosåle. Gore-Tex®-membran rundt hele skoen for garantert vanntett beskyttelse. Såle med godt grep som samtidig er lett og fleksibel. God og varm vintersko til en kald eller våt vinter.
kr 425,00 kr 850,00

Ecco Goretex

En førsteklasses vanntett konstruksjon med ECCO-skinn. Mykt varmtfôret innside og vanntett GORE-TEX®-membran sikrer at dine små kan oppleve utendørseventyr året rundt i denne høye Urban Mini booten. Innslag av semsket skinn gjør den stilig nok for selv det mest motebevisste barnet, mens dobbel borrelås gjør det enkelt å ta på og av.
kr 320,00 kr 800,00