Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

50% Dame

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Ecco Solice

En sporty Chealsea-støvel som egner seg godt gjennom hele vinteren. GoreTex gjør den vanntett
kr 950,00 kr 1 900,00

Vagabond cosmo 2.0

Kul og chunky støvlett
kr 1 149,50 kr 2 299,00

Legero

Legero ankelstøvelen tilpasser seg hver fot takket være snøringen og sikrer dermed et fast hold samt en optimal passform. I tillegg, takket være det indre fôret, gir den et perfekt klima for foten og varme, tørre føtter. Den slående, profilerte sålen er laget av spesielt lett PU og runder av ett fortryllende utseende.
kr 949,50 kr 1 899,00

Legero

I NOVARA ankelstøvletter er føttene innebygd i salig mykhet. De sjarmerende Legero vinterstøvlene erobrer hjerter med sin dyktige blanding av materialer, som gir dem sitt moteriktige utseende. Den karakteristiske stilen til damestøvlene avrundes med en såle som er laget i PU materiale. NOVARA passer for alle værforhold.
kr 849,50 kr 1 699,00

legero

NOVARA snørestøvletter i en sporty trekking-look er på topp. Legero ankelstøvelen tilpasser seg hver fot takket være snøringen og sikrer dermed et fast hold samt en optimal passform. I tillegg, takket være det indre fôret, gir den et perfekt klima for foten og varme, tørre føtter. Den slående, profilerte sålen er laget av spesielt lett PU og runder av NOVARAS fortryllende utseende.
kr 849,50 kr 1 699,00

copenhagen

Stilige vinterstøvletter. Elastisk på yttersiden og glidelås på innsiden for å ta enkelt av og på. Denne vinterstøvletten har behagelig passform. Støvlettene har lette gummisåler.
kr 799,50 kr 1 599,00

zero city hiker

Den nye CITYHIKER GTX kombinerer en lett yttersåle, med en moterik overdel i et kraftig tekstilmateriale og varmfôret GORE-TEX. Dette designet kombinerer utseendet til en explorer-støvel med lett vekt og en moteriktig silhuett. Semsket skinnskjerm som gir hæl- og tåbeskyttelse. Den passer inn hvor enn du vil. Den perfekte vinterskoen for de som ønsker å se moteriktig ut og fortsatt ha fordelene med en funksjonell sko. Denne vil holde deg varm!
kr 999,50 kr 1 999,00

Rieker vinterstøvlett

Favoritt sko potensial! Disse grafittsvarte høyskaftstøvlene er en komfortabel vinterstøvlett. Glidelåsen på siden sørger for behagelig av og på. Et skikkelig blikkfang er det vatterte skaftet. Takket være den robuste slitebanesålen er hvert trinn en trygg affære. Den avtagbare innersålen er en kul funksjon som gir praktisk komfort. Det myke, varme fôret gir langvarig beskyttelse mot kulde, og det vannavvisende yttermaterialet er effektivt mot fuktighet og vind.
kr 549,50 kr 1 099,00

Filter by:

Clear All
banner