Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Om oss

 

Nordås Sko - vår historie

 

I 1930 startet Oscar Lillebøe skobedriften som i dag er blitt til skobutikkene Nordås Sko og City Skomagasin. Butikken Nordås Sko ble etablert i 1985 på Nordås i Fana, Bergen og er en av de største skobutikkene i Norge, med et bredt utvalg av sko til både dame, herre og barn. Med lang fartstid i bransjen har vi på Nordås Sko tilegnet oss en unik kunnskap om hva som passer for deg. I dag samarbeider vi med de beste merkene innenfor sko og tekstil. Joya, Skechers, ECCO, Viking, Eik's treskofabrikk, Rieker, Adidas, Gabor, Tamaris er bare et utvalg av dem. Vi har også det nyeste regntøyet fra Blæst her på Nordås Sko.

 

Jobbsko – det store utvalget for bedriftskunder
Hos oss har vi fokus på gode sko til en hver jobbsituasjon. Jobbsko er en avdeling av Oscar Lillebøe Engros AS som har drevet med sko i over 85 år. Gjennom årene har vi opparbeidet en unik kunnskap om sko. Vi eier og driver to skobutikker i Bergen - Nordås Sko og og City Sko. Her får vi førstehånds kjennskap til produktenes kvaliteter og egenskaper. Vi samarbeider med ledende skoprodusenter over hele verden der brukerkomfort, kvalitet og design står i fokus.
 
Helse- og vernesko
Dagens yrkesaktive stiller høye krav til fottøy. Jobbsko skal være komfortable, se bra ut og ivareta både sikkerhet og helse på en så god måte som mulig. Hos oss finner du jobbsko som tilfredsstiller faglige krav og har et tidsriktig utseende. 

Føttene er kroppens grunnmur og vårt viktigste transportmiddel
Belastningsskader kan komme fra bruk av feil fottøy. Mange står, går og arbeider på harde underlag som betong og liknende, og da er det viktig med god støtdemping i skoene. Riktig fottøy forebygger og lindrer belastningsskader forårsaket av stresset muskulatur. En god sko verner foten mot fysiske, kjemiske og temperaturmessige ytre påvirkninger. 
 
Vil du bli bedriftskunde? 
Vil du bli bedriftskunde, ta kontakt og vi lager gode avtaler angående skokjøp til din bedrift. Vi sender varer til hele Norge.

Kontakt oss i dag på e-post: bedrift@oscarlilleboe.no eller telefon 47478326
 
Org. nr.: 935 544 068