Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Ara

Ara er et skomerket som har vært dedikert til å skape moderne og komfortable sko i over 70 år. Merket ble grunnlagt i Tyskland i 1949, og har siden den gang vært kjent for sin høye kvalitet og innovative design.

Ara-sko er kjent for å være svært komfortable, samtidig som de er stilige og moderne. Merket legger stor vekt på å bruke materialer av høy kvalitet, og benytter seg av avanserte teknologier for å sikre at skoene gir optimal støtte og demping for føttene.

Ara tilbyr et bredt utvalg av sko for både kvinner og menn, inkludert sandaler, støvler, sneakers og mer. Merket har også et utvalg av spesielle sko som for eksempel sko med ekstra bred passform, eller med uttakbar såle for personlig tilpasning.

Ara er også opptatt av bærekraft, og jobber aktivt for å minimere miljøpåvirkningen av produksjonsprosessen sin. Merket bruker for eksempel miljøvennlige materialer og sørger for å redusere avfallet i produksjonsprosessen.

Hos Nordås Sko har vi et bredt utvalg av Ara-sko for kvinner og menn. Vi er stolte av å tilby kundene våre et av verdens mest anerkjente skomerker, og gir deg muligheten til å oppdage og utforske det store utvalget av Ara-sko som gir deg både stil og komfort.

Så, hvis du ønsker å skaffe deg et par sko som både er stilige og komfortable, bør du sjekke ut vårt utvalg av Ara-sko i dag. Med sine innovative design og høye kvalitet, vil Ara-skoene gi deg en fantastisk sko-opplevelse du ikke vil glemme!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Ara Benjo Slip-in Gore-tex

Med sin optimale varmeledningsevne og utmerkede fuktighetsstyring sikrer Gore-Tex-modeller fra ara et perfekt fotklima. I hjertet er den vanntette, pustende og slitesterke Gore-Tex-membranen, spesialdesignet for å garantere tørre føtter og optimal komfort i all slags vær.
kr 1 499,00

Ara tøffel

kr 899,00

Ara sko goretex

kr 1 199,00

Ara borrelås sko

Er foten hoven og du har vanskelig med å finne bred nok sko. Prøv denne. Skoen har en god bredde, og åpningen er stor og god. Skoen åpnes og lukkes enkelt med en borrelås.
kr 1 499,00

Ara pumps

kr 1 499,00

Ara Dansesko

kr 1 499,00

ARA 41617

Sort mokkasin i skinn med liten hæl. God passform og behagelig for en aktiv arbeidsdag
kr 699,50 kr 1 399,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 899,00 Til: kr 1 499,00
kr899 kr1499
banner