Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Aurland skoen

Aurlandskoen er et klassisk norsk skomerket som har eksistert siden 1930-tallet. Merket er oppkalt etter bygda Aurland i Vestland, og er kjent for å lage sko av høy kvalitet med en unik og tidløs design.

Aurlandskoen er spesielt kjent for sitt ikoniske tøystykke på toppen av skoen, også kalt "penny-loafers". Denne detaljen gir skoen et karakteristisk utseende og er blitt et signaturtrekk for merket. Skoene er laget av de beste materialene, som for eksempel kvalitetslær og gummi, og de er håndlaget for å sikre den beste kvaliteten.

Aurlandskoen har et bredt utvalg av sko for både menn og kvinner, inkludert loafers, oxfords og boots. Merket har også et utvalg av spesialsydde sko som er tilpasset individuelle behov og ønsker.

Aurlandskoen er ikke bare kjent for sitt unike design og høye kvalitet, men også for å ha en bærekraftig produksjonsprosess. Merket bruker for eksempel økologiske materialer, og de støtter lokalproduksjon for å redusere karbonavtrykket.

Hos Nordås Sko har vi et bredt utvalg av Aurlandskoen for både kvinner og menn. Vi er stolte av å tilby kundene våre et av Norges mest anerkjente skomerker, og gir deg muligheten til å oppdage og utforske det store utvalget av Aurlandskoen som gir deg både stil og komfort.

Så, hvis du ønsker å skaffe deg et par sko som både er unike og av høy kvalitet, bør du sjekke ut vårt utvalg av Aurlandskoen i dag. Med sine ikoniske design og bærekraftige produksjonsprosess, vil Aurlandskoen gi deg en fantastisk sko-opplevelse du ikke vil glemme.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

AURLANDSKOEN

Klassikeren fra 30-tallet! Skoen blir håndprodusert i Aurland og fabrikken er den eldste gjenværende skofabrikk igjen i Norge. Læret som blir brukt har en tykkelse på 2,2mm-2,4mm. Skinnet er svært kraftig og solid og krever litt tid å gå inn. Skoen vil forme seg etter foten.
kr 2 399,00

AURLANDSKOEN

Klassikeren fra 30-tallet ! Skoen blir håndprodusert i Aurland og fabrikken er den eldste gjenværende skofabrikk igjen i Norge. Læret som blir brukt har en tykkelse på 2,2mm-2,4mm. Skinnet er svært kraftig og solid og krever litt tid å gå inn. Skoen vil forme seg etter foten
kr 2 399,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 2 199,00 Til: kr 2 399,00
kr2199 kr2399
banner