Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Barn

Se som Grid Liste
Sorter etter

Viking Navigator

Navigator holder stø kurs i all slags vær. Støvelen har justerbar snøring på skaftet og forsterket tå- og hælkappe. Den er produsert i naturgummi - et slitesterkt og vanntett materiale. Innleggssålen er uttakbar for enkel tørking. Støvelen har god passform.
kr 680,00

Viking Ultra

Støvelen er produsert i ekstra fleksibel polyuretan som kalles Elastopan®. Elastopan® helt uten PVC og inneholder flere millioner bitte små luftbobler. Luftboblene gjør materialet 40 prosent lettere enn PVC og gummi, og gir 2,5 ganger så god isolasjonsevne som ordinære PU-støvler. Sammen med det luftige fôret i ullblanding gjør dette at Ultra holder føttene varme helt ned til -20 °C. Vikings romslige lest gir ekstra tumleplass for tærne slik at de ikke blir kalde, og føles behagelig på foten hele dagen. Støvelen er lett å få av og på og enkel å rengjøre.
kr 699,00

Dock Boot Alf

Dock Boot er en vanntett og varm støvel. Støvelen er tilpasset daglig bruk hele året i barnehagen, skolen og på fritiden. Støvelen holder barneføtter tørre og varme i all slags vær. Passer for temperatur fra -10°C til +15°C . Støvelen sitter godt på foten, og er enkel å ta av og på. Kan maskinvaskes og tørker raskt. Det følger med en ekstra vintersåle i isolerende kunstfiber.
kr 699,00

Crocs Classic

kr 399,00

Viking Alv

1-16000
kr 499,00

Filter by:

Clear All
banner