Fri frakt over 799,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk

Barn

Se som Grid Liste
Sorter etter

Adidas Fortarun Joggesko

Klar. Ferdig. Løp. Disse adidas-skoene for barn har myk Cloudfoam-demping for å holde dem komfortable mens de spurter gjennom parken eller nedover gata. Siden atletiske barn er harde mot skoene sine, kommer de med en slitesterk yttersåle.
kr 599,00

Crocs Classic Glitter

Noen ting, som å ha det gøy, blir aldri kjedelige. Den berømte Classic Clog får et energiløft med dette gøye glitteret som gir den lyse overdelern Laget av Croslite™-materiale, er de utrolig komfortable og gir ekstra moro mens de har det gøy. Supersøte crocs med glitter til de små.
kr 450,00

Skechers Sweetheart Ligths - Love To Shine

Skechers Sweetheart Ligths - Love To Shine er en vinterstøvel med skinnende hjerter i sålen. Hjertene lyser når du tråkker i støvelen. Lysende slukker på utsiden av hælen. Støvelen er lett å ta på med elastiske bånd og borrelås.
kr 1 099,00

Skechers Dynamic Tread - Misty Magic Waterproof

Skechers Dynamic Tread - Misty Magic Waterproof er en superpraktisk og komfortabel sko i en sporty stil. Denne skoen er vanntett og støtdempende. Skoen er lett å ta på med elastiske bånd og borrelås. Yttersålen er slitesterk og sikrer et fast grep under skoen.
kr 899,00

Skechers S-Light Vortex Flash

Organiske elementer inspirerte designet og det visuelle uttrykket til SKECHERS S Lights Vortex-Flash athletic. Her får du en lett treningssko med overdel i meshstoff og syntetisk materiale. Dette er en blinkesko med synlig, teknisk mellomsåle- og yttersåledesign.
kr 799,00

Skechers Selectors

Full dags komfort og lett, sporty stil møtes i Skechers Selectors. Denne lette slip on-sneakeren kommer med overdel i syntetisk materiale og atletisk meshstoff. Skoen har elastisk snøring og polstret innersåle.
kr 699,00

Filter by:

Clear All
banner