Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Barn

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Superfit Goretex

kr 549,50 kr 1 099,00

Viking Goretex

kr 449,50 kr 899,00

Timberland vintersko

kr 449,50 kr 899,00

ECCO SNOWBOARDER GORETEX

Denne allsidige skoen er designet for unge mennesker som ønsker en varm og vanntett vintersko som ser bra ut. Disse har en fleksibel såle, dempende innleggssåle og strikklisse som enkelt kan justeres for en støttende passform. Alt barnet ditt trenger for å ha det komfortabelt på farten.
kr 489,30 kr 699,00

ECCO SNOW MOUNTAIN

Disse lette og fleksible vinterstøvlene er designet for aktive barn som ikke lar været stoppe dem fra eventyret ute. Et supermykt, varmt fôr på innsiden, og goretex membran som holder skoen tørr. Den røffe PU/TPU-plattformen er stabil og røff nok for ethvert terreng, gir mer grep og trekkraft enn noensinne.
kr 600,00 kr 1 000,00

ECCO SNOWRIDE GORETEX

Snowride vintersko er vanntett, varm og god for en kald vinter. Det myke og fleksible overlaget gir ubegrenset bevegelse for aktive barn. Det interne vanntette GORE-TEX®-laget og myke, varme fôret holder føttene tørre og lune. En fullt justerbar og sikker passform takket være doble borrelåspunkter. Den sterke, tøffe og fleksible sprøytestøpte PU-plattformen demper og støtter i hvert skritt.
kr 560,00 kr 800,00

ECCO BIOM VOJAGE

Legg til rette for at dine små kan leke ute året rundt, med ECCO BIOM VOJAGEs mellomhøye sneaker. Med en kombinasjon av førsteklasses skinntyper og GORE-TEX® vanntett- teknologi, er det enkelt å holde små føtter varme og tørre – selv i de mest gjørmete vanndammer . ECCO FLUIDFORM™- og BIOM® NATURAL MOTION®- teknologier gir de unge komfort og full støtte, og sikrer at skoen sitter perfekt.
kr 699,30 kr 999,00

Viking Istind Lilla

Istind er en moderne termostøvel som holder barneføtter varme og komfortable på kalde vinterdager. Foten av støvelen er produsert i et fleksibelt polyuretan kalt Elastopan®. Elastopan® inneholder millioner av bittesmå luftbobler, er 40 prosent lettere enn PVC og gummi og har 2,5 ganger så god isolasjonsevne som ordinære PU-støvler. Skaftet er fremstilt i et slitesterkt vannavvisende nylontekstil. På innsiden gir et loddent og varmt fôr i ullblanding ekstra isolasjon. Fôret kan dessuten tas ut og legges til tørk. Elastiske lisser med snap-lock gjør det enkelt å få støvelen til å sitte godt. Fôr i ullblanding.
kr 349,50 kr 699,00

Filter by:

Clear All
Våre merker