Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Bearpaw

Finn komfort og stil med Bearpaw-sko for damer og barn på Nordås Sko

Nordås Sko er stolte av å kunne tilby et konsentrert utvalg av vintersko fra Bearpaw til damer og barn. Bearpaw er en amerikansk skoprodusent kjent for sin fokus på kvalitet og komfort, og deres sko er perfekte for kalde og snørike vinterdager.

Skoene fra Bearpaw er laget av høykvalitetsmaterialer som ekte saueskinn, semsket skinn og filt, og er designet for å være både varme og komfortable på føttene dine. Nordås Sko har et fint utvalg av vintersko fra Bearpaw i forskjellige stiler og farger, slik at du kan finne det perfekte paret for deg eller barnet ditt.

Med Bearpaw-sko fra Nordås Sko kan du være trygg på at du får kvalitetssko som ikke bare ser bra ut, men også er laget for å vare. Og med fokus på komfort, vil du ha føttene dine varme og lykkelige hele vinteren!

Så hvis du leter etter vintersko for damer og barn som kombinerer stil og komfort, trenger du ikke lete lenger enn Nordås Sko. Finn ditt perfekte par med Bearpaw-sko i dag!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Bearpaw Alyssa

Deilig og komfortabel vintersko til dame
kr 499,50 kr 999,00

Bearpaw Shorty

Deilig og komfortabel vintersko til dame
kr 499,50 kr 999,00

Bearpaw Elle Youth

En varm om god vintersko i skinn fra Bearpow. Et godt valg om du er på jakt etter en lett og varm vintersko som er vannavvisende, med godt grep i sålen.
kr 799,00

Bearpaw Elle Short

En varm om god vintersko i skinn fra Bearpow. Et godt valg om du er på jakt etter en lett og varm vintersko som er vannavvisende, med godt grep i sålen og lett å trakke nedi. NB: Skoen kan være litt liten i størrelsen, så vurder om du skal ta en størrelse større enn det du pleier.
kr 549,50 kr 1 099,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 799,00 Til: kr 1 099,00
kr799 kr1099
banner