Fri frakt på ALLE varer | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Birkenstock

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Birkenstock Gizeh

Klassiske Gizeh fra Birkenstock.. Remmen er i syntetisk skinn, såkalt birkoflor, som er lett å holde pen. Sandalen gir deg bra støtte under foten samtidig som det er en fin oppbygging under tærne. Fotsengen er laget av kork med et overliggende lag av mokka-skinn som holder foten tørr. Smal lest som passer de fleste.
kr 1 049,00

Birkenstock Gizeh

Klassiske Gizeh fra Birkenstock. Rem er i syntetisk skinn, såkalt birkoflor, som er lett å holde pene. Sandalen gir deg bra støtte under foten samtidig som det er en fin oppbygging under tærne. Fotsengen er laget av kork med et overliggende lag av mokka-skinn som holder foten tørr. Smal lest som passer de fleste.
kr 1 049,00

Birkenstock Arizona

Klassiske Arizona fra Birkenstock med myk fotseng. Remmene er i syntetisk skinn, såkalt birkoflor, som er lett å holde pene. Sandalen gir deg bra støtte under foten samtidig som det er en fin oppbygging under tærne. Fotsengen er laget av kork med et overliggende lag av mokka-skinn som holder foten tørr. Fotsengen har også et ekstra dempende lag med skum. Smal lest som passer de fleste.
kr 1 099,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 599,00 Til: kr 1 299,00
kr599 kr1299
banner