Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Blæst

Blæst - Klær for enhver værtype!

Hos Nordås Sko har vi et bredt utvalg regntøy fra det norske merket Blæst. Blæst er kjent for å produsere moteriktige og funksjonelt regntøy. Blæst har klærne som vil holde deg varm, tørr og stilig uansett værforhold. Blæst produserer de enormt populære ponchoene Blæst Bergen og Blæst Aalesund.

Regntøy fra Blæst er designet for å være både funksjonelle og moteriktige. De er laget av høykvalitetsmaterialer og er laget for å tåle det norske været. Fra stilige parkas til praktiske regnjakker, har vi et bredt utvalg av Blæst-jakker som vil passe dine behov og din personlige stil.

Blæst er også opptatt av bærekraft og har et sterkt fokus på å produsere klær på en ansvarlig og miljøvennlig måte. Deres klær er laget av resirkulerte materialer og er designet for å ha en lang levetid, noe som gjør dem til et flott valg for miljøbevisste kunder.

Hos Nordås Sko kan du finne et bredt utvalg av Blæst-jakker som vil holde deg både varm og stilig uansett værforhold. Så hvis du leter etter funksjonelle og moteriktige klær for alle typer vær, se ikke lenger enn Blæst-klær fra Nordås Sko.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

blæst voss

kr 3 199,00

blæst voss

kr 3 199,00

blæst votter

Det perfekte tilbehøret til de kalde dagene. Vottene beskytter hendene dine mot vær og vind. Vottene er vindtett, har en vannsøyle på 20 000 og tåler kraftig regn, samtidig som de puster
kr 899,00

Blæst votter

Det perfekte tilbehøret til de kalde dagene. Vottene beskytter hendene dine mot vær og vind. Vottene er vindtett, har en vannsøyle på 20 000 og tåler kraftig regn, samtidig som de puster
kr 899,00

Blæst Stordal Vest

Stordal er en allsidig og stilig unisex dunvest som tilbyr en optimal kombinasjon av varme, komfort og funksjonalitet. Vanntett, vindtett og pustende!
kr 3 900,00

BLÆST KLIPRA COAT

Trenchcoats går aldri av moten, og Klipra-coat får deg til å se stilig ut, samtidig som den skjermer deg mot været hele året. Den er vanntett, vindtett og pustende. Beltet skaper en feminin silhuett og kommer med en magnetisk Fidlock®-spenne. Kåpen har en brystlomme, en ermelomme og brukslommer med både topp- og sideåpning.
kr 4 500,00

BLÆST ROVDE COAT

Rovde er en svært funksjonell og stilig unisex kåpe med flere funksjoner for å holde deg beskyttet og komfortabel i ulike værforhold.
kr 3 800,00

BLÆST BEANIE

Ribbestrikket lue i 100% merinoull
kr 599,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 599,00 Til: kr 4 500,00
kr599 kr4500
banner