Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Cole Haan

Cole Haan er et amerikansk skomerke som ble grunnlagt i 1928 i Chicago. Merket er kjent for å lage sko av høy kvalitet, med fokus på både funksjonalitet og stil. Cole Haan sko er en favoritt blant mange, fra arbeidere til stilbevisste mennesker.

Merket har et bredt utvalg av sko til alle anledninger, fra dressko til sneakers. Cole Haan har også en egen teknologisk utvikling som heter Grand.OS, som gir ekstra komfort og demping i skoene.

Cole Haan designer sko med tanke på moderne livsstil, og fokuserer på å tilby sko som er både funksjonelle og moteriktige. De bruker også høykvalitetsmaterialer og har en bærekraftig tilnærming til produksjonen av sine produkter.

Nordås Sko tilbyr et fint utvalg av Cole Haan sko til alle anledninger. Enten du er på utkikk etter dressko for en spesiell anledning, eller sneakers for hverdagsbruk, vil du finne det hos Nordås Sko.

Kjøper du Cole Haan sko fra Nordås Sko, kan du være trygg på at du får sko av høy kvalitet, laget av bærekraftige materialer og designet med tanke på både stil og komfort.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Cole Haan Rally Stoffsko

Cole Haan Rally Tøysko C34716-SP23 er en stilfull og komfortabel sko som passer godt til både casual og formelle anledninger. Skoen har en overdel i tekstil som gir en moderne og trendy look, samtidig som den er pustende og behagelig å ha på.
kr 749,50 kr 1 499,00

Filter by:

Clear All
banner