Fri frakt over 799,- | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Dame

Hos oss på Nordås Sko finner du damesko til enhver anledning. Om det er sko til hverdag eller fest, lange turer eller korte turer har vi det! Vi har kjente merkevarer som Joya, Rieker, ECCO, ISBA, Adidas og mye mer. Vi har også en egen kategori for store størrelser!

Se som Grid Liste
Sorter etter

Gabor Ballerina

Denne skoen har meget god komfort og er blitt brukt som en uniformsko i en årrekke. Passelig helhøyde til deg som går mange timer på jobb hver dag.
kr 999,00

Ara Dansesko

kr 1 299,00

Tamaris Pumps

kr 600,00

Rieker Y8860-02

kr 699,00

Canada Snow

Canada Snow har utviklet deres produktutvalg ved å studere vind og snø. Skoene er produsert med den høyeste kvalitet av naturmaterialer. Canada Snow har god komfort og et tøft utseende. Skoen har en glidelås på innside som gjør skoen enkel å få av og på. Legg merke til glidelåsen på utsiden som er refleks (kan ikke åpnes). Innvendig er støvletten fóret med ekte saueull og har en kraftig lys gummi-yttersåle som gjør den god på vinterføre. Skinnet er behandlet for å gjøre skoen klar for vinterværet.
kr 2 299,00

Klaveness Lisa (vidde K)

Lisa har særdeles god passform, tåformen er utviklet med tanke på de som ønsker litt ekstra rom for tærne. Hælen på Lisa lesten er også anatomisk utformet, dette gjør at skoene som er laget på denne lesten får et fast grep rundt foten uten å føles for stram. Skinn med en vokset overflate, noe som resulterer i et vanntett og slitesterkt materiale.
kr 2 099,00

Filter by:

Clear All
banner