Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Dame

Hos oss på Nordås Sko finner du damesko til enhver anledning. Om det er sko til hverdag eller fest, lange turer eller korte turer har vi det! Vi har kjente merkevarer som Joya, Rieker, Ecco, Isba, Adidas og mye mer. Vi har også en egen kategori for store størrelser!

Se som Grid Liste
Sorter etter

Unisa Front sneaker

Enkel, men likevel pen sneaker, som fullfører looken!
kr 1 499,00

Unisa Grace boot

Stilig cowboyboot i skinn
kr 2 199,00

Unisa Grace boot

Stilig cowboyboot i skinn
kr 2 099,00

New Movements Allrounder Y

Den perfekte sneakeren fra et norsk og bærekraftig merke! Den har et mykt og varmt ullfôr, og gummiforsterkninger for ekstra beskyttelse i alle årstidene. Laget av resirkulerte, organiske og fornybare materialer. Etisk sammensatt i Portugal med bruk av fornybar energi.
kr 2 199,00

New Movements Norwegian Sneaker

Bærekraftig valg fra Oslo, Norge! Hold deg varm og tørr med den norske sneakeren. En vannavstøtende, pustende høstsko, nesten like komfortabel som en joggesko. Den har høykvalitets gullsertifisert skinn med mykt og varmt ullfôr, og gummiforsterkninger for ekstra beskyttelse, noe som gjør den til det perfekte valget for å holde føttene tørre og komfortable.
kr 2 499,00

BLÆST KLIPRA COAT

Trenchcoats går aldri av moten, og Klipra-coat får deg til å se stilig ut, samtidig som den skjermer deg mot været hele året. Den er vanntett, vindtett og pustende. Beltet skaper en feminin silhuett og kommer med en magnetisk Fidlock®-spenne. Kåpen har en brystlomme, en ermelomme og brukslommer med både topp- og sideåpning.
kr 4 500,00

Filter by:

Clear All
banner