Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Dame

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Legero

I NOVARA ankelstøvletter er føttene innebygd i salig mykhet. De sjarmerende Legero vinterstøvlene erobrer hjerter med sin dyktige blanding av materialer, som gir dem sitt moteriktige utseende. Den karakteristiske stilen til damestøvlene avrundes med en såle som er laget i PU materiale. NOVARA passer for alle værforhold.
kr 849,50 kr 1 699,00

legero

NOVARA snørestøvletter i en sporty trekking-look er på topp. Legero ankelstøvelen tilpasser seg hver fot takket være snøringen og sikrer dermed et fast hold samt en optimal passform. I tillegg, takket være det indre fôret, gir den et perfekt klima for foten og varme, tørre føtter. Den slående, profilerte sålen er laget av spesielt lett PU og runder av NOVARAS fortryllende utseende.
kr 849,50 kr 1 699,00

copenhagen

Stilige vinterstøvletter. Elastisk på yttersiden og glidelås på innsiden for å ta enkelt av og på. Denne vinterstøvletten har behagelig passform. Støvlettene har lette gummisåler.
kr 799,50 kr 1 599,00

zero city hiker

Den nye CITYHIKER GTX kombinerer en lett yttersåle, med en moterik overdel i et kraftig tekstilmateriale og varmfôret GORE-TEX. Dette designet kombinerer utseendet til en explorer-støvel med lett vekt og en moteriktig silhuett. Semsket skinnskjerm som gir hæl- og tåbeskyttelse. Den passer inn hvor enn du vil. Den perfekte vinterskoen for de som ønsker å se moteriktig ut og fortsatt ha fordelene med en funksjonell sko. Denne vil holde deg varm!
kr 999,50 kr 1 999,00

Rieker vinterstøvlett

Favoritt sko potensial! Disse grafittsvarte høyskaftstøvlene er en komfortabel vinterstøvlett. Glidelåsen på siden sørger for behagelig av og på. Et skikkelig blikkfang er det vatterte skaftet. Takket være den robuste slitebanesålen er hvert trinn en trygg affære. Den avtagbare innersålen er en kul funksjon som gir praktisk komfort. Det myke, varme fôret gir langvarig beskyttelse mot kulde, og det vannavvisende yttermaterialet er effektivt mot fuktighet og vind.
kr 549,50 kr 1 099,00

Rieker

Deilig varm støvlett fra Rieker i sort imitert skinn med varmt fôr. Den har snøring foran og glidelås på innsiden. Dermed er den både lett å ta av og på, samtidig som den kan justeres til å sitte perfekt på foten.
kr 499,50 kr 999,00

Rieker

Rieker støvlett for dame i brunt. Denne støvletten kommer i en vakker dyp brun nyanse med deilig myk skinnkvalitet. Støvlettene er utstyrt med både lisser og glidelåser, noe som gjør dem enkle å ta av og på. De er fôret med varmt materiale for å holde føttene varme på kjølige dager. Dette er en virkelig vakker og elegant støvlett som har en pålitelig yttersåle med utmerket sklisikkerhet.
kr 599,50 kr 1 199,00

Tretorn garpa pile

Robust og stabil Chelsea-støvel med mange forsterkninger, men samtidig stilig og varm. Støvelen er utstyrt for å takle det mest krevende terrenget i naturen, men kan også brukes i byen. Støvelen er håndlaget i FSC-sertifisert naturgummi, og innsiden er laget av resirkulert & hurtigtørkende luv.
kr 599,50 kr 1 199,00

Filter by:

Clear All
banner