Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Ecco

ECCO er en ledende global skomerkevare med en lang historie med innovasjon, kvalitet og komfort. Merket ble grunnlagt i Danmark i 1963 og har siden den gang vært dedikert til å designe og produsere sko som kombinerer funksjonalitet og stil.

ECCO er kjent for sin høye kvalitet på materialer og teknologier som gir overlegen komfort og holdbarhet. Merket har utviklet en rekke patenterte teknologier, som for eksempel FLUIDFORM™-teknologien som gir en direkte-injisert såle som er støpt direkte til overdelen av skoen, og BIOM® NATURAL MOTION®-teknologien som gir naturlig bevegelse og støtte til foten.

ECCO produserer et bredt spekter av sko for menn, kvinner og barn, inkludert dressko, sneakers, sandaler, støvler og mer. Skoene er designet for å passe til ulike livsstiler og behov, enten du trenger et par sko for jobb eller fritid.

ECCO er også en pioner innen bærekraft og jobber for å redusere miljøpåvirkningen av produksjonen sin. Merket har forpliktet seg til å bruke mer bærekraftige materialer og produksjonsprosesser for å redusere avfall og fremme en mer bærekraftig fremtid.

Hos Nordås Sko tilbyr vi et stort utvalg av ECCO-sko for menn, kvinner og barn. Vi er stolte av å tilby kundene våre et av verdens mest anerkjente skomerker og gir deg muligheten til å utforske et bredt utvalg av ECCO-sko som gir deg både stil og komfort.

Så, hvis du leter etter sko av høy kvalitet som kombinerer stil, funksjonalitet og bærekraft, er ECCO det perfekte valget for deg. Utforsk vårt utvalg av ECCO-sko i dag og opplev det beste innen skomote!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

ECCO MELBOURNE

Ecco Melbourne er en klassisk pensko til herre. Den har en behagelig dempende såle og er perfekt til en lang arbeidsdag. Den har topp komfortteknologi på innsiden av skoen og i sålen, noe som gir god komfort og pusteevne.
kr 1 300,00

ECCO Offroad Herre

Offroad herresandal laget av oljet nubuk-lær. Flerpunktsjustering og mykt neopren-fôr . Støpt EVA-fotseng med mikrofiber-trekk for heldagsdemping . Dynamisk støtte og stabilitet fra RECEPTOR®-teknologi. Robust gummi-yttersåle takler all slags terreng
kr 1 200,00

ECCO Offroad Dame

Offroad damesandal laget av oljet nubuk-lær. Flerpunktsjustering og mykt neopren-fôr . Støpt EVA-fotseng med mikrofiber-trekk for heldagsdemping . Dynamisk støtte og stabilitet fra RECEPTOR®-teknologi. Robust gummi-yttersåle takler all slags terreng
kr 1 200,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 749,00 Til: kr 2 499,00
kr749 kr2499
banner