Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk

Ecco

Ecco – et merke som står for kvalitet, komfort og eleganse. Lidenskapen for godt håndverk er fokuspunktet og motivasjonen for å skape fantastiske sko.

Nordås Sko kan gi deg et bredt utvalg av diverse Ecco sko. Nordås Sko har en stor avdeling med de beste Ecco skoene for både herre, dame og barn! Ecco sandaler og Ecco gore-tex er også en stor del av Nordås Sko sine Ecco Sko.

Ecco legger stor vekt på komfort når de lager sko. Ecco er et av de ledende merkene i verden når det gjelder innovativt og behagelig fottøy for både kvinner, menn og barn. Skoene skal ikke bare se bra ut, de må også tåle de ulike eventyrene som årstidene tilbyr. Ecco utvalget tilbyr flotte modeller som scorer med sporty designelementer og funksjonalitet. Ecco kolleksjonen inneholder alle typer sko, fra de første «lære og gå skoene», sandaler, joggesko, vintersko og goretex. Ecco er et dansk skomerke med lang erfaring med å lage sko. I dag eier Ecco garverier i flere land, bl.a Nederland, Thailand, Indonesia og Kina. Læret Ecco produserer brukes ikke bare til Ecco-sko. Læret blir solgt til andre deler av motebransjen, sportsindustrien og til og med til bilindustrien.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Track 25 M

kr 2 299,00

ECCO SHAPE 35 SARTORELLE ANKLE

ECCO SHAPE 35 SARTORELLE kombinerer eleganse med ultimat komfortteknologi, og tilbyr karakteristisk design og bæreevne hele dagen.
kr 1 699,00

ECCO MODTRAY ankelstøvlett

Laget i en tidløs silhuett som kan brukes over flere sesonger, er denne versjonen av ECCO MODTRAY en elegant ankelstøvlett som enkelt kan kombineres med et bredt spekter av utseende. Med ECCO HYDROMAX®-teknologi, er de lette og tilbyr vannavstøtende egenskaper, slik at du kan se bra ut samtidig som de hjelper til med å holde føttene tørre.
kr 1 699,00

ECCO SNOW MOUNTAIN

kr 1 299,00

ecco turn

kr 1 899,00

ecco sp.1 lite

kr 950,00

ecco STREET 720

kr 1 800,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 600,00 Til: kr 2 399,00
kr600 kr2399
banner