FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Ecco

 Ecco – et merke som står for kvalitet, komfort og eleganse. Lidenskapen for godt håndverk er fokuspunktet og motivasjonen for å skape fantastiske sko.

Helt siden ECCO ble grunnlagt i 1963, har det danske familiedrevne selskapet hatt fokus på å tilby skotøy som kombinerer førsteklasses lær og innovativ komfortteknologi. ECCO sko tilpasses foten nøye, istedenfor at foten tilpasses skoen, med spesielt fokus på detaljer og kvalitet i hvert par. Det gjennomtenkte designet er en perfekt kombinasjon av lærhåndverk og neste generasjon teknologi, inspirert av mangfoldet i den skandinaviske naturen.

Ecco legger stor vekt på komfort når de lager sko. Ecco er et av de ledende merkene i verden når det gjelder innovativt og behagelig fottøy for både kvinner, menn og barn. Skoene skal ikke bare se bra ut, de må også tåle de ulike eventyrene som årstidene tilbyr. Ecco utvalget tilbyr flotte modeller som scorer med sporty designelementer og funksjonalitet. Ecco kolleksjonen inneholder alle typer sko, fra de første «lære og gå skoene», sandaler, joggesko, vintersko og goretex. Ecco er et dansk skomerke med lang erfaring med å lage sko. I dag eier Ecco garverier i flere land, bl.a Nederland, Thailand, Indonesia og Kina. Læret Ecco produserer brukes ikke bare til Ecco-sko. Læret blir solgt til andre deler av motebransjen, sportsindustrien og til og med til bilindustrien.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Ecco First Night Sky

Førstegangsko til minsten. God støtte i hæl og med mykt skinn. 2 borrelåser gjør skoen enkel å ta av og på.
kr 600,00

Ecco Terracruise LT

Lette, fleksible og multifunksjonelle,. Disse skoene er perfekte for raske friluftopplevelser og god turkomfort hver dag. GORE-TEX holder foten din tørr og luftig gjennom hele dagen. 825753 50885
kr 1 300,00

Ecco Bella

kr 770,00 kr 1 100,00

Ecco Cool Goretex

Ecco Cool er en meget luftig slip-in sko med overdel av mykt perforert skinn som gir god luftsirkulasjon. Det myke skinnet føyer seg etter fotens bevegelse. Fotformet lest gir god komfort for hvert trinn. GORE-TEX® SURROUND™ holder føttene tørre og gir en god ventilasjon inni skoen. Slitesterk TPU-yttersåle som er fleksibel og lett.
kr 1 120,00 kr 1 600,00

ECCO Irving

En god kombinasjon av komfort og robust design møter hverandre i denne behagelige fritidskoen fra ECCO. Med sin Comfort Fibre såle holder den et behagelig klima inni skoen. PU yttersåle bidrar til å gjøre gåturen behagelig både i byen og på fjellet.
kr 660,00 kr 1 100,00

Ecco Genna

kr 700,00 kr 1 000,00

Dame-fritidsko-knyting

kr 840,00 kr 1 200,00

ECCO Espinho

En robust og god sko fra ECCO. Membran fra Gore-tex holder føttene tørre samtidig som det gir god ventilasjon og et godt klima inni skoen.
kr 1 500,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 550,00 Til: kr 2 000,00
kr550 kr2000
Våre merker