FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Ecco

 Ecco – et merke som står for kvalitet, komfort og eleganse. Lidenskapen for godt håndverk er fokuspunktet og motivasjonen for å skape fantastiske sko.

Helt siden ECCO ble grunnlagt i 1963, har det danske familiedrevne selskapet hatt fokus på å tilby skotøy som kombinerer førsteklasses lær og innovativ komfortteknologi. ECCO sko tilpasses foten nøye, istedenfor at foten tilpasses skoen, med spesielt fokus på detaljer og kvalitet i hvert par. Det gjennomtenkte designet er en perfekt kombinasjon av lærhåndverk og neste generasjon teknologi, inspirert av mangfoldet i den skandinaviske naturen.

Ecco legger stor vekt på komfort når de lager sko. Ecco er et av de ledende merkene i verden når det gjelder innovativt og behagelig fottøy for både kvinner, menn og barn. Skoene skal ikke bare se bra ut, de må også tåle de ulike eventyrene som årstidene tilbyr. Ecco utvalget tilbyr flotte modeller som scorer med sporty designelementer og funksjonalitet. Ecco kolleksjonen inneholder alle typer sko, fra de første «lære og gå skoene», sandaler, joggesko, vintersko og goretex. Ecco er et dansk skomerke med lang erfaring med å lage sko. I dag eier Ecco garverier i flere land, bl.a Nederland, Thailand, Indonesia og Kina. Læret Ecco produserer brukes ikke bare til Ecco-sko. Læret blir solgt til andre deler av motebransjen, sportsindustrien og til og med til bilindustrien.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Ecco Genna

kr 700,00 kr 1 000,00

Dame-fritidsko-knyting

kr 840,00 kr 1 200,00

ECCO Espinho

En robust og god sko fra ECCO. Membran fra Gore-tex holder føttene tørre samtidig som det gir god ventilasjon og et godt klima inni skoen.
kr 1 500,00

ECCO Kyle

En tøff snøreløs sneaker fra ECCO. Laget for alle slags anledninger takket være god komfort og et moderne design.
kr 770,00 kr 1 100,00

ECCO Luca

Denne casual sneaker-skoen i førsteklasses skinn er komfortabel dagen lang. Med luftig ECCO Comfort Fibre System®-teknologi, og pustende lær og tekstiler på innleggssålen og i innerfôret. Nøye laget for at føttene skal føles behagelige selv etter en lang dag i aktivitet.
kr 910,00 kr 1 300,00

Dame-fritidsko-knyting

kr 840,00 kr 1 200,00

ECCO Kyle

Et diskret med stilig design møter ypperste kvalitet i denne skoen fra ECCO. En perfekt sko for både lange og korte spaserturer i byen en deilig sommerdag.
kr 840,00 kr 1 200,00

Ecco Soft 7

Denne sneakeren er en kul urban sko med optimal komfort. Lukkingen med lange lisser og glidelås lar deg skape en perfekt passform hver gang. Tre inn og du vil elske den nyskapende ECFS™-teknologi, som holder føttene dine svale og friske hele dagen lang.
kr 910,00 kr 1 300,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 550,00 Til: kr 2 000,00
kr550 kr2000
Våre merker