Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk

Ecco

Ecco – et merke som står for kvalitet, komfort og eleganse. Lidenskapen for godt håndverk er fokuspunktet og motivasjonen for å skape fantastiske sko.

Nordås Sko kan gi deg et bredt utvalg av diverse Ecco sko. Nordås Sko har en stor avdeling med de beste Ecco skoene for både herre, dame og barn! Ecco sandaler og Ecco gore-tex er også en stor del av Nordås Sko sine Ecco Sko.

Ecco legger stor vekt på komfort når de lager sko. Ecco er et av de ledende merkene i verden når det gjelder innovativt og behagelig fottøy for både kvinner, menn og barn. Skoene skal ikke bare se bra ut, de må også tåle de ulike eventyrene som årstidene tilbyr. Ecco utvalget tilbyr flotte modeller som scorer med sporty designelementer og funksjonalitet. Ecco kolleksjonen inneholder alle typer sko, fra de første «lære og gå skoene», sandaler, joggesko, vintersko og goretex. Ecco er et dansk skomerke med lang erfaring med å lage sko. I dag eier Ecco garverier i flere land, bl.a Nederland, Thailand, Indonesia og Kina. Læret Ecco produserer brukes ikke bare til Ecco-sko. Læret blir solgt til andre deler av motebransjen, sportsindustrien og til og med til bilindustrien.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

ecco biom

kr 1 900,00

ecco biom hike

kr 1 099,00

ecco snow mountain

kr 1 399,00

ECCO STREET 720 M

ECCO STREET 720 er den essensielle hverdagsskoen som kombinerer en sporty stil med GORE-TEX SURROUND vanntetting. Med denne sneakeren har ECCO satt fokus på holdbarhet, vanntett med dynamisk luftstrøm og grep.
kr 1 900,00

ECCO SNOW MOUNTAIN Boot

Gjør deg vinterklar med den populære utendørs-inspirerte støvlelen ECCO SNOW MOUNTAIN. Denne vinterskoen holder føttene beskyttet og varme mens du har det gøy.
kr 1 099,00

ecco snow mountain

Gjør deg vinterklar med den populære utendørs-inspirerte støvlelen ECCO SNOW MOUNTAIN. Denne vinterskoen holder føttene beskyttet og varme mens du har det gøy.
kr 1 099,00

ECCO EXOSTRIDE M LOW GTX

Den vanntette, lave ECCO EXOSTRIDE herreskoen er designet for å dempe steget ditt. Laget av pustende tekstil med GORE-TEX-fôr, er denne lette joggeskoen perfeksjonert med en yttersåle i gummi for grep.
kr 1 600,00

ECCO BYWAY TRED Sneaker

En robust bysneaker laget for menn som liker moderne komfort med en blanding av førsteklasses skinn og stilige stylingdetaljer. Gore-tex membran for gir en vantett men luftig sko.
kr 1 800,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 600,00 Til: kr 2 399,00
kr600 kr2399
banner