FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Førstegang

Se som Grid Liste
Sorter etter

Ecco First

Trendy og sporty ECCO FIRST-skoen kombinerer støttende designfunksjoner med høykvalitets ECCO-skinnoverdeler. Den er utformet for å hjelpe dine små føle seg komfortable og se stilige ut mens de begynner å utforske verden rundt seg.
kr 650,00

Ecco First

Førstegangsko til de aller minste. Gi deres sommerantrekk en umiddelbar oppdatering med denne lette og fleksible ECCO First skoen. Den har en god støtte rundt ankelen for barnet som er iferd med å ta seg de første skritt. Denne sommerklare stilen er laget for mini-eventyrere. Den er laget av høykvalitets ECCO-skinn som er bygget for å vare, og plassert på en FLUIDFORM™-såle for langvarig demping mens de går og leker. Fôret med skinn og med borrelås for enkelt på- og avkledning.
kr 650,00

ECCO INTRINSIC MINI - FØRSTEGANGSKO

Lys opp gåturen til parken eller barnehagen i denne lave, sporty og fargerike sneakeren. Den fleksible og lette yttersålen demper hvert hopp eller løp, og er slitesterkt nok til å ta deg gjennom alle sesongene. Og den stilige overdelen i lær og semsket skinn gjør at den kan brukes til enten hverdags eller pent, alt etter humøret.
kr 600,00

ECCO FIRST- FØRSTEGANGSKO

Vanntett sko til den aller minste. Skoen har god støtte for en som lærer seg å gå. 2 borrelåser gjør den enkel å få av og på, samtidig at den sitter godt på foten. 100 % vanntett GORE-TEX®-fôr holder føttene tørre uansett vær
kr 700,00

Stonz Bootie Linerz

Herlig silkemykt fleecefór i 100% bomull. Størrelser Small, Medium, Large og X-Large. Passer alle Stonz Bootiez og brettes over støvlekanten. Lett å ta ut for tørking eller vask. Vrenges før vask og tørk. Elfenbenshvite.
kr 299,00

Superfit Goretex

kr 559,30 kr 799,00