FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Førstegang

Se som Grid Liste
Sorter etter

Ecco Goretex

754211-01303Denne søte, mellomhøye støvelen er designet med omtanke, og konstruert for å hjelpe dine små til å utforske alt som befinner seg rundt dem. Vår ECCO FLUIDFORM™-teknologi sørger for holdbar demping og utmerket komfort, som hjelper å beskytte små føtter når de beveger seg på ujevn grunn. Dempende skumpolstring gir nødvendig støtte rundt anklene for en komfortabel passform. Vårt unike, ECCO TRUE INDIGO ´Blue Camel´-skinn, som er det siste og beste, og semsket skinn i overdelen, kombineres med en trendy silhuett – for hvem sier at dine første steg ikke trenger å skje med stil?
kr 700,00

Superfit Goretex

Skoene har en lett og teknisk design, og GORE-TEX®-for.
kr 349,50 kr 699,00

Superfit Goretex

Skoene har en lett og teknisk design, og GORE-TEX®-for og en slitesterk overdel i mesh i medium høyde støtter turer i alle forhold, slik at du kan gi deg selv kreative mål.
kr 699,00

Superfit Skinnsko

Dette er en fantastisk lære-å-gå sko i blå. Skoene er veldig lett og har alle den støtten og komforten et lite barn som lærer seg å gå trenger.
kr 599,00

Ecco Skinnsko

Gode sko for småbarn med en høyt skaft for å gi barnet best mulig støtte. Skoen har lisser og glidelås på innsiden.
kr 600,00

Ecco First Goretex

Førstegangsko til de aller minste. Denne skoen har god støtte rundt ankelen og er myk og god. Det er også goretex membran som gjør skoen vanntett. 754161 51115
kr 700,00