FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Førstegang

Se som Grid Liste
Sorter etter

Viking Totak Goretex

Totak Boots Dark Grey/Dark Pink fra det norske merket Viking er designet for det tøffe skandinaviske klimaet og sørger for at små føtter er tørre og varme hele sesongen.
kr 900,00

Ecco Goretex

Urban Mini boot kombinerer innovativ teknologi med en førsteklasses ECCO konstruksjon av kamelskinn. Det er en must-have for aktive småbarn. Dette trendy designet er pyntet med orange strikklisser. Det er varmtfôret med en vanntett og pustende GORE-TEX®-membran, slik at små føtter holdes tørre og komfortable uansett vær. En borrelås gir gode justeringsmuligheter, som gir mer tid til lek og utforskning.754711-59637
kr 800,00

Viking Play Goretex

Skoene har en lett og teknisk design, og GORE-TEX®-for og en slitesterk overdel i medium høyde støtter turer i alle forhold, slik at du kan gi deg selv kreative mål.
kr 999,00

Ecco Urban mini

Urban Mini boot kombinerer innovativ teknologi med en førsteklasses ECCO konstruksjon av skinn. Det er en must-have for aktive småbarn. Det er varmtfôret med en vanntett og pustende GORE-TEX®-membran, slik at små føtter holdes tørre og komfortable uansett vær. En borrelås gir gode justeringsmuligheter, som gir mer tid til lek og utforskning.
kr 800,00

Viking Veme Høy Goretex

Fleksible fritidssko fra Viking med GORE-TEX®.
kr 999,00

Reebok joggesko

kr 314,30 kr 449,00