Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Formell

Se som Grid Liste
Sorter etter

Skechers Arch fit - Sunny

Føttene dine vil takke deg for denne SKECHERS Arch Fit Sunny Outlook-sko. Skechers Arch Fit er en helt ny type innleggssåle, med spesielt fokus på buestøtte. Formen på Arch Fit-innersålen er utviklet basert på 120 000 fotscanninger og 20 års data. Innersålen er opprettet og utviklet i samarbeid med ortopediske kirurger. Overdel i myk netting og syntetisk materiale. Sneaker-design med avtagbar og støttende innersåle fra Arch Fit og støtdempende mellomsåle.
kr 1 099,00

ARCOPEDICO

Arcopedico skoene ble utviklet i samråd med en svensk professor i ortopedi. Arcopedico ble grunnlagt i 1966 og er et merke med svært god komfort. Skoene er ideelle hvis man har problemer som hammertå, liktorner, hallux valgus eller hælspore. Ømme og såre føtter vil elske disse skoene. Skoene er tidløse, smarte, elegante og utrolig lette. Den unike mykheten med støtte gjør at kroppens vekt fordeles over hele foten. Står og går du mye er denne skoen et godt valg.
kr 1 399,00

Rockport pumps

Perfekt sko for uniformell kleskode. Total Motion-pumps er laget av førsteklasses skinn og har en rekke komfortfunksjoner. Gir lett støtdemping til hvert skritt. Godt grep i yttersåle sørger for trygge steg. Rund tå som gir plass til tærne.
kr 1 299,00

Clarks sko

Ballerina sko med en tykk og dempende såle. Perfekt sko til yrker som krever uniform.
kr 1 199,00

Oxypas Eva

Meget lett arbeidssko som er anti skli og ESD godkjent. Passer godt til kjøkken.
kr 749,00

Oxypas Eva

Meget lett arbeidssko som er anti skli og ESD godkjent.
kr 749,00

Filter by:

Clear All
Våre merker