Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Frakt og retur

Frakt

Det er fri frakt på ordre over 799,-. Under dette er det en fraktkostnad på 79,-.

Ordre motatt før klokken 11 blir vanligvis sendt samme dag.

Dersom du ønsker kan du hente varen din i butikk, ved å velge alternativ "Plukk opp varen på Nordås Sko / City Skomagasin". Du vil få en melding/e-post når varen er klar til henting.

 

Leveringstid

Normalt 3-5 virkedager fra varen er sendt

 

Retur

Du velger selv hvordan du vil returnere varen(e). Dersom du sender dem i posten anbefaler vi å pakke de(n) pent inn og klistre på returseddelen som lå ved i esken. Dersom du bruker returseddelen trekker vi fra 49,- på beløpet som refunderes. Pakken må da leveres på et PostNord hentested. 

 

Retur i butikk

Dersom du befinner deg i nærheten, er det fullt mulig å returnere en vare i en av våre butikker. Dersom du ønsker å bytte kan dette gjøres i butikk, men hvis du ønsker pengene tilbake må dette gå gjennom nettbutikken, og vil ta noen dager fra du har levert varen(e) i butikk. Ta med varen i original emballasje og ferdig utfylt returskjema.

 

Åpent kjøp i 30 dager

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, uten lukt, merker eller pels fra husdyr. Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje eller med lukt/merker/pels vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.

 

Bytte av vare

Hvis du skulle ombestemme deg, eller varen ikke passet har du ubetinget angrerett innen 30 dager. Ønsker du en annen størrelse må du legge inn en ny bestilling på det du ønsker, så refunderer vi deg for varen du sender tilbake når vi får den. Du kan også besøke oss i en av våre butikker og få byttet der og da.

 

Reklamasjon

Ved feillevering eller ved feil på varen erstatter vi returfrakten og sender ny vare (dersom tilgjengelig) uten ekstra omkostninger. Send oss en mail til bedrift@oscarlilleboe.no. Dersom det ikke er feil på produktet blir returfrakt belastet kjøper.

 

Bestilt med faktura?

Dersom du har bestilt med faktura må du betale denne da det ikke er vi som styrer utsendelse av faktura. Du vil få penge dine igjen så snart som mulig.

Behandlingstid

Vi behandler alle returer/reklamasjoner fortløpende. Behandlingstiden er 1-3 dager fra vi har mottatt din retur. Du kan forvente å få pengene tilbake innen 1-2 uker.