Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk

Fritid

Se som Grid Liste
Sorter etter

Viking Ask Mid F GTX

Ask Mid F GTX er fra vår førsteklasses serie med utendørs joggesko for barn og er fullpakket med toppkvalitet og miljøvennlige funksjoner. Sålen er laget av resirkulert gummi, ripstop, mesh-overdel og Flux vanntett membran fra GORE-TEX er alle laget av resirkulerte materialer.
kr 1 199,00

Viking Aery Track Mid F

Aery Track Mid F GTX er en av våre favoritt halvhøye barnesko for aktiv lek. Små føtter holder seg tørre og komfortable hele dagen med den lette EVA-mellomsålen og Flux vanntett membran fra GORE-TEX, som tilbyr utvidet komfort og vanntetting og er laget av resirkulerte materialer av høy kvalitet.
kr 1 199,00

Adidas Fortarun Joggesko

Klar. Ferdig. Løp. Disse adidas-skoene for barn har myk Cloudfoam-demping for å holde dem komfortable mens de spurter gjennom parken eller nedover gata. Siden atletiske barn er harde mot skoene sine, kommer de med en slitesterk yttersåle.
kr 599,00

Skechers Sweetheart Ligths - Love To Shine

Skechers Sweetheart Ligths - Love To Shine er en vinterstøvel med skinnende hjerter i sålen. Hjertene lyser når du tråkker i støvelen. Lysende slukker på utsiden av hælen. Støvelen er lett å ta på med elastiske bånd og borrelås.
kr 1 099,00

Skechers Dynamic Tread - Misty Magic Waterproof

Skechers Dynamic Tread - Misty Magic Waterproof er en superpraktisk og komfortabel sko i en sporty stil. Denne skoen er vanntett og støtdempende. Skoen er lett å ta på med elastiske bånd og borrelås. Yttersålen er slitesterk og sikrer et fast grep under skoen.
kr 899,00

Skechers S-Light Vortex Flash

Organiske elementer inspirerte designet og det visuelle uttrykket til SKECHERS S Lights Vortex-Flash athletic. Her får du en lett treningssko med overdel i meshstoff og syntetisk materiale. Dette er en blinkesko med synlig, teknisk mellomsåle- og yttersåledesign.
kr 799,00

Filter by:

Clear All
banner