Fri frakt på ALLE varer | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Fritidsko

Se som Grid Liste
Sorter etter

ECCO MULTI-VENT

Et morsomt, sprekt supplement til enhver sneakerkolleksjon. Den vanntette ECCO MULTI-VENT Sneaker er forsterket med GORE-TEX SURROUND® teknologi og en sporty miks av materialer. Det atletiske designet har en tekstilsokk og en gummi yttersåle for komfort og grep.
kr 2 000,00

ECCO BIOM C-TRAIL

Den lave ECCO BIOM C TRAIL dameskoen har masse stil og ytelse. Laget for å passe til fotens naturlige form. Det moderne designet har en dempet midtsåle og en gummi yttersåle for grep.
kr 1 800,00

ECCO COOL

En lett sneakers til dame i skinn. Skoen har Goretex Soround som gjør at den puster godt og under våte dager holder foten tørr.
kr 1 700,00

ECCO TERRACRUISE II

LUFTIG OG LETT JOGGESKO MED LISSER I STRIKK SOM GJØR DEN ENKEL Å TA PÅ OG AV. GOD DEMPING. PERFEKT TIL VARME SOMMERDAGER ELLER SOM EN GOD INNESKO PÅ JOBB.
kr 1 300,00

ECCO MX

ECCO MX er et nytt tilskudd til Outdoor-kolleksjonen. Denne diskrete og visuelt tiltalende modellen er bygget på en robust såle som henter inspirasjon fra motocross, med bedre grep og stabilitet. Den har en neoprensokkelignende konstruksjon, som gir en tettsittende passform, mens kombinasjonen av skoens såle og design bringer frem en elegant og urban estetikk
kr 1 100,00

ECCO MX

kr 1 300,00

Filter by:

Clear All
banner