Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Fritidsko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Woden sneakers

Lett damesneaker i grønn farge med flotte detaljer. Pustende materialer som kalveskinn og tekstil gir luft rundt føttene og god passform. En innersåle laget av naturlig støtdempende kork og en ytre såle av ekstremt fleksibel naturgummi og 10% resirkulert gummi gir en unik støtte og komfort for den urbane livsstilen.
kr 999,00

Woden sneaker

Hvit damesneaker med kule kontrastdetaljer. Pustende materialer som kalveskinn og tekstil gir luft rundt føttene og god passform. En innersåle laget av naturlig støtdempende kork og en ytre såle av ekstremt fleksibel naturgummi blandet og 10% resirkulert gummi gir en unik støtte og komfort for den urbane livsstilen
kr 999,00

Tamaris mokkasin

Mykeste mokkasin i den nydeligste fargen. "Sprit opp" beina med farger !
kr 899,00

Ecco Multi-Vent

Ecco Multi-Vent skoen beviser at det praktiske ikke trenger å gå på kompromiss med stilen, Denne skoen har GORE-TEX® SURROUND®-teknologi og har en 360-graders pustende vannbeskyttelse for foten. Skoen er praktisk og kan brukes til en mengde anledninger. Skjult snøring gir ytterligere beskyttelse for føttene dine. Robust yttersåle gir et utmerket grep og slitestyrke i alle værforhold.
kr 1 900,00

Marco Tozzi sko

kr 899,00

Filter by:

Clear All
Våre merker