FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Fritidsko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Ecco Turn sko

Vanntett slip-in sko med god demping og komfort.
kr 1 600,00

Skechers Mens GO

Skoen er uten hælkappe og enkel å trakke inn og ut av. Skoen har en maksimal komfort og polstring. Designet med Skechers Performance Teknologi og materialer nøie utvalgt til atletisk gang. Avlastende GOga Max innleggsåle med god polstring.
kr 799,00

Ecco Irving gtx

Ved å blande en avslappet, amerikansk-inspirert estetikk med klassisk sneaker-basert komfort, er den lave ECCO IRVING ideell for hverdagsbruk. Dette strømlinjeformet designet er laget av høykvalitets ECCO skinn og har en meget fleksibel FLUIDFORM™ såle for masse demping mens du tråler gjennom byens fortau eller utforsker røffere terreng. Den er fôret i tekstil for ytterligere mykhet og pusteevne.
kr 1 500,00

Ecco Byway

For en komfortabel og casual stil for hverdagsbruk, kan du ikke slå ECCO BYWAY TRED SNEAKER. Laget av eksklusivt ECCO lær. Dette sporty designet med tekstilfôr har en støtdempende FLUIDFORM™ såle for en lett og fleksibel gå-opplevelse. Justerbar snøring for en tilpasset passform, og perforerte innlegg og kontrasterende on-trend detaljer legger til en moderne edge.
kr 1 500,00

Ecco Xpedition gtx

Legg ut på ditt neste eventyr med vår lette og slitesterke tursko med innebygget allværsbeskyttelse. Ideelt egnet for de som liker å gå på tur, også “off-piste”. Dette moderne designet kombinerer innovative teknologier og banebrytende estetikk i en unik pakke. Laget av syntetiske tekstiler og mesh. Overdelene har ytterligere beskyttelse og slitestyrke med en ECCO P.U-dekket gjørmebeskyttelse av skinn og GORE-TEX®-vannbeskyttende teknologi. RECEPTOR® teknologi støtter foten i alle posisjoner og sytrer den effektivt gjennom alle trinn i steget, og gir større stabilitet mens du beveger deg fra støt til tåløft.
kr 1 400,00

orango joggesko

Joggesko med en behagelig innersåle av memory foam
kr 799,00

Filter by:

Clear All
Våre merker