FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Fritidsko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Ecco Byway

For en komfortabel og casual stil for hverdagsbruk, kan du ikke slå ECCO BYWAY TRED SNEAKER. Laget av eksklusivt ECCO lær. Dette sporty designet med tekstilfôr har en støtdempende FLUIDFORM™ såle for en lett og fleksibel gå-opplevelse. Justerbar snøring for en tilpasset passform, og perforerte innlegg og kontrasterende on-trend detaljer legger til en moderne edge.
kr 1 500,00

Ecco Xpedition gtx

Legg ut på ditt neste eventyr med vår lette og slitesterke tursko med innebygget allværsbeskyttelse. Ideelt egnet for de som liker å gå på tur, også “off-piste”. Dette moderne designet kombinerer innovative teknologier og banebrytende estetikk i en unik pakke. Laget av syntetiske tekstiler og mesh. Overdelene har ytterligere beskyttelse og slitestyrke med en ECCO P.U-dekket gjørmebeskyttelse av skinn og GORE-TEX®-vannbeskyttende teknologi. RECEPTOR® teknologi støtter foten i alle posisjoner og sytrer den effektivt gjennom alle trinn i steget, og gir større stabilitet mens du beveger deg fra støt til tåløft.
kr 1 400,00

orango joggesko

Joggesko med en behagelig innersåle av memory foam
kr 799,00

Orango joggesko

Behagelig joggesko med innersåle i memory foam.
kr 599,00

New Balance CM996

kr 1 099,00

Ecco mokkasin

Med en less-is-more estetikk vil den kule og moderne ECCO BYWAY SLIP-ON gjøre at du ser bra ut og føler deg bra mens du utforsker bygatene. Laget av en miks av mykt og fyldig ECCO skinn og med en revolusjonerende FLUIDFORM™ såle. Dette slitesterke, tekstilfôrede designet leverer eksepsjonelt fraspark og demping for overlegen on-the-go komfort. Med elastiske innlegg som gjør det enkelt å ta på og av. Denne slip-on sneakeren er et godt alternativ til lisser.
kr 1 100,00

Filter by:

Clear All
Våre merker