Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk

Fritidsko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Geox Portello Sneaker

Sneaker for menn som kombinerer allsidighet, letthet og komfort. Fleksibel og pustende, Portello er en moderne slip-on for stilige urbane folk som uten problemer egner seg til et bredt utvalg av antrekk. Denne marineblå versjonen har en komfortabel overdel laget av et nubuck-effekt materiale og mesh.
kr 1 099,00

Merrell Moab Speed Gore-tex

Den eksklusive Moab Speed GTX 1TRL tar innovasjonene til den klassiske Moab. Bygget på en Rock-plate-fundament med resirkulerte lisser, fôr og fotseng. Skoen er konstruert med Gore-Tex® vanntetting, FloatPro® og en Vibram® EcoDura-såle, en blanding laget av minimum 30 % resirkulert materiale.
kr 1 800,00

Merrell MQM 3 Gore-tex

MQM står for Moving Quickly in the Mountains, den tredje versjonen av Merrels bestselgende multiverktøy med fottøy er stabilt nok til å gå i, smidig nok til å løpe i, og slitesterkt nok for lett klatring. Versjon 3 har en ny, gripende Vibram®-såle og et snøresystem fra snøring til tå for en forbedret låst passform.
kr 1 800,00

Adidas RESPONSE SUPER 2.0

Løpesko for hverdagskomfort. Beveg deg gjennom dagen og føl deg komfortabel og klar for alt med disse adidas-løpeskoene.
kr 1 099,00

CRISPI ATTIVA LOW GTX

Crispi Attiva er en nyutviklet multi purpose sko for hiking, stiturer og dagligdags bruk. Skoen kommer med Gore-Tex, Vibram såle og Elastoflex.(EFX)
kr 2 999,00

Ara Benjo Slip-in Gore-tex

Med sin optimale varmeledningsevne og utmerkede fuktighetsstyring sikrer Gore-Tex-modeller fra ara et perfekt fotklima. I hjertet er den vanntette, pustende og slitesterke Gore-Tex-membranen, spesialdesignet for å garantere tørre føtter og optimal komfort i all slags vær.
kr 1 499,00

Filter by:

Clear All
banner