Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk

Fritidsko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Rieker Slip-in

kr 899,00

Rieker Sneaker

kr 799,00

Rieker

Rieker joggesko i blå for menn. Fin modell i fin blåfarge, med fine brune detaljer. Modellen har justerbare lisser og glidelås på utsiden, som gjør den enkel å ta av/på.
kr 999,00

Skechers GOwalk Outdoor - Andes

Skechers GOwalk Outdoor - Andes er en vannavstøtende slip-on sko som passer perfekt til gåturer. Denne skoen er lett å ta på og har en fin, myk og pustende Memory Foam innersåle, som avlaster ømme føtter. På yttersålen av skoen er det ekstra støtdempere, som øker fjæringen og reduserer støt i knær, hofter og rygg. Yttersålen er en Goodyear yttersåle med ekstra slitestyrke, og sikrer godt grep under skoen.
kr 1 399,00

Skechers Arch Fit - Servitica

En flott atletisk stil kommer sammen med en suveren støtte og support med SKECHERS Arch Fit - Servitica. Her får du en sporty og komfortabel hverdags- og treningssneaker med overdel i sporty strikket mesh, mykt mokkaskinn og glatt syntetisk materiale. Skoen har Arch Fit innersåle, som er uttakbar og har god støttende polstring, og polstret mellomsåle
kr 1 299,00

Skechers GOwalk Outdoor - Massif Waterproof

Skechers GOwalk Outdoor - Massif Waterproof er en vanntett og slitesterk sko, perfekt for deg som liker lange turer i naturen.
kr 1 599,00

Filter by:

Clear All
banner