Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Fritidsko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Ecco Cool

kr 1 900,00

Ecco Exostrike

kr 1 600,00

Geox Nebula

Moteriktig sneakers fra Geox. Tøffe orange detaljer gjør skoen superfresh. Geox-teknologien med små huller i sålen gjør skoen ekstra pustende for varme føtter. Geox Nebula har et moderne design som lett egner seg til uformelle antrekk eller hverdagslige ærender.
kr 1 499,00

Geox Levita

Moteriktig sneakers fra Geox. Tøffe gule detaljer gjør skoen superfresh. Skoen er praktisk og lett å stikke foten nedi. Geox-teknologien med små huller i sålen gjør skoen ekstra pustende for varme føtter. Levita har et moderne design som lett egner seg til uformelle antrekk eller hverdagslige ærender.
kr 1 499,00

Geox Snake

Moteriktig slip-in sko fra Geox. Tøffe orange detaljer gjør skoen superfresh. Skoen er praktisk og lett å stikke foten nedi. Geox-teknologien med små huller i sålen gjør skoen ekstra pustende for varme føtter.
kr 1 399,00

Jan Mayen sneakers

Moteriktig sneaker fra Jan Mayen. Superfresh ! Skoen har et hullete mønster i tekstilmaterialet og en sokkelignende åpning slik at den er rask å få av og på. Den har dessuten en uttakbar innersåle i foam-materiale som gjør den myk og behagelig
kr 599,00

Filter by:

Clear All
Våre merker