Fri frakt over 499,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk
banner

Goodstep

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

2GO FOAM CLEANER

Dyprensende skum for de fleste materialer og materialkombinasjoner. Rask og effektiv på flekker og smuss. Passer på alle farger.
kr 120,00

Bama Lakk Lotion

Effektiv behandlig av dine lakksko
kr 79,00

2GO REBORN SUEDE KIT

Et eksklusivt skopleiesett for ruskinn / nubuck sko. Settet inneholder en "flytende" skokrem som gir næring og oppdatering av fargen på skoene dine. En trebørste for semsket skinn med messing- og nylonbørster samt en rengjøringsblokk som effektivt fjerner smuss. Rengjøringsblokken fungerer også på gummisåle kanter. 2GO Reborn Suede Kit gjør det enkelt å passe skoene.
kr 229,00

2GO Reborn White Kit

Det ultimate skopleiesettet for hvite joggesko. Settet inneholder et kraftig rengjøringsmiddel for alle materialer og en mikrofiber rengjøringsklut som effektivt rengjør skoene dine. Det flytende hvite skopusset inneholder en ekstra mengde fargepigmenter og fungerer på lær, tekstiler og også på gummi som sålekanter. Passer til alle hvite skinn- og tekstilsko. Med 2GO Reborn White Kit gjør du de hvite joggeskoene dine hvite igjen.
kr 250,00

2GO Reborn Leather Kit Diverse Farger

Eksklusivt skopleiesett for glatt skinn / skinnsko. Settet inneholder en eksklusiv skokrem som pleier og frisker opp skinnet. En børste i bøketre med hestehår og en poleringsklut i fleece som gir ekstra glans. Med 2GO Reborn Leather Kit er det enkelt å passe skoene.
kr 229,00

2GO Arcus Såle

Skinnsåle med ekstra støtdemping og oppygning i fotbuen
kr 300,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 30,00 Til: kr 300,00
kr30 kr300
banner