Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Herre

Hos oss på Nordås Sko finner du herresko til enhver anledning. Om det er sko til hverdag eller fest, lange turer eller korte turer har vi det! Vi har kjente merkevarer som Joya, Rieker, ECCO, ISBA, Adidas og mye mer. Vi har også en egen kategori for store sko!

Se som Grid Liste
Sorter etter

Adidas

Fra morgen til kveld er du alltid i bevegelse. Du trenger sko som kan følge med. Disse Adidas joggeskoene kombinerer komfort og allsidighet. Cloudfoam mellomsåledemping gjør at hvert trinn føles uanstrengt.
kr 899,00

Adidas

Jo lengre løpeturen er, jo mer tid får du til å tilbringe ute i frisk luft. Bygg avstand inn i løperutinen din i den polstrede komforten til disse Adidas-løpeskoene. En Bounce-mellomsåle i full lengde gir myke landinger på hvert skritt. En lett overdel i mesh pakker foten inn i luftig komfort, samtidig som den legger til låsing og støtte der du trenger det mest. Laget med en rekke resirkulerte materialer, har denne overdelen minst 50 % resirkulert innhold.
kr 1 099,00

Adidas

Jo lengre løpeturen er, jo mer tid får du til å tilbringe ute i frisk luft. Bygg avstand inn i løperutinen din i den polstrede komforten til disse Adidas-løpeskoene. En Bounce-mellomsåle i full lengde gir myke landinger på hvert skritt. En lett overdel i mesh pakker foten inn i luftig komfort, samtidig som den legger til låsing og støtte der du trenger det mest.
kr 1 099,00

Adidas

Klar til å øke treningen din? Disse Adidas-skoene hjelper deg å ta neste steg i løpereisen. Lett Bounce-demping gir komfort og fleksibilitet for å holde deg energisk når du legger flere mil til din daglige løpetur. Den langvarige yttersålen i gummi sikrer trekkraft på varierte overflater, slik at du kan gå med selvtillit.
kr 1 099,00

Adidas

Utvid utvalget ditt med disse Adidas Terrex terrengløpeskoene. Deres polstrede mellomsåle og pute-lignende hæl demping legger opp til komfort hele dagen trinn etter trinn. En hybridsåle går lett mellom vei og sti. Hevede sidevegger komplementerer den konstruerte overdelen i mesh for å legge til stabilitet for trygt fotfeste, uansett hvor stien tar deg.
kr 1 199,00

Adidas

kr 999,00

Filter by:

Clear All
banner