Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Herre

Hos oss på Nordås Sko finner du herresko til enhver anledning. Om det er sko til hverdag eller fest, lange turer eller korte turer har vi det! Vi har kjente merkevarer som Joya, Rieker, ECCO, ISBA, Adidas og mye mer. Vi har også en egen kategori for store størrelser!

Se som Grid Liste
Sorter etter

Ecco Exostrike

kr 1 600,00

Clarks sandal

kr 799,00

Geox Nebula

Moteriktig sneakers fra Geox. Tøffe orange detaljer gjør skoen superfresh. Geox-teknologien med små huller i sålen gjør skoen ekstra pustende for varme føtter. Geox Nebula har et moderne design som lett egner seg til uformelle antrekk eller hverdagslige ærender.
kr 1 499,00

Geox Levita

Moteriktig sneakers fra Geox. Tøffe gule detaljer gjør skoen superfresh. Skoen er praktisk og lett å stikke foten nedi. Geox-teknologien med små huller i sålen gjør skoen ekstra pustende for varme føtter. Levita har et moderne design som lett egner seg til uformelle antrekk eller hverdagslige ærender.
kr 1 499,00

Geox Snake

Moteriktig slip-in sko fra Geox. Tøffe orange detaljer gjør skoen superfresh. Skoen er praktisk og lett å stikke foten nedi. Geox-teknologien med små huller i sålen gjør skoen ekstra pustende for varme føtter.
kr 1 399,00

Jan Mayen sneakers

Moteriktig sneaker fra Jan Mayen. Superfresh ! Skoen har et hullete mønster i tekstilmaterialet og en sokkelignende åpning slik at den er rask å få av og på. Den har dessuten en uttakbar innersåle i foam-materiale som gjør den myk og behagelig
kr 599,00

Filter by:

Clear All
Våre merker