Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk

Herre

Hos oss på Nordås Sko finner du herresko til enhver anledning. Om det er sko til hverdag eller fest, lange turer eller korte turer har vi det! Vi har kjente merkevarer som Joya, Rieker, ECCO, ISBA, Adidas og mye mer. Vi har også en egen kategori for store sko!

Se som Grid Liste
Sorter etter

Skechers GOwalk Outdoor - Andes

Skechers GOwalk Outdoor - Andes er en vannavstøtende slip-on sko som passer perfekt til gåturer. Denne skoen er lett å ta på og har en fin, myk og pustende Memory Foam innersåle, som avlaster ømme føtter. På yttersålen av skoen er det ekstra støtdempere, som øker fjæringen og reduserer støt i knær, hofter og rygg. Yttersålen er en Goodyear yttersåle med ekstra slitestyrke, og sikrer godt grep under skoen.
kr 1 399,00

Skechers Arch Fit - Servitica

En flott atletisk stil kommer sammen med en suveren støtte og support med SKECHERS Arch Fit - Servitica. Her får du en sporty og komfortabel hverdags- og treningssneaker med overdel i sporty strikket mesh, mykt mokkaskinn og glatt syntetisk materiale. Skoen har Arch Fit innersåle, som er uttakbar og har god støttende polstring, og polstret mellomsåle
kr 1 299,00

Skechers GOwalk Outdoor - Massif Waterproof

Skechers GOwalk Outdoor - Massif Waterproof er en vanntett og slitesterk sko, perfekt for deg som liker lange turer i naturen.
kr 1 599,00

ECCO STREET 720 M

ECCO STREET 720 er den essensielle hverdagsskoen som kombinerer en sporty stil med GORE-TEX SURROUND vanntetting. Med denne sneakeren har ECCO satt fokus på holdbarhet, vanntett med dynamisk luftstrøm og grep.
kr 1 900,00

ECCO EXOSTRIDE M LOW GTX

Den vanntette, lave ECCO EXOSTRIDE herreskoen er designet for å dempe steget ditt. Laget av pustende tekstil med GORE-TEX-fôr, er denne lette joggeskoen perfeksjonert med en yttersåle i gummi for grep.
kr 1 600,00

ECCO BYWAY TRED Sneaker

En robust bysneaker laget for menn som liker moderne komfort med en blanding av førsteklasses skinn og stilige stylingdetaljer. Gore-tex membran for gir en vantett men luftig sko.
kr 1 800,00

Filter by:

Clear All
banner