Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Herre

Hos oss på Nordås Sko finner du herresko til enhver anledning. Om det er sko til hverdag eller fest, lange turer eller korte turer har vi det! Vi har kjente merkevarer som Joya, Rieker, ECCO, ISBA, Adidas og mye mer. Vi har også en egen kategori for store sko!

Se som Grid Liste
Sorter etter

Rieker

Herrestøvelen fra Rieker i en vakker brun nyanse er en skikkelig godbit. Den er innvendig fôret, noe som gir en ekstra dose komfort til støvelen. I tillegg er modellen utstyrt med Rieker-Tex-teknologi, som gjør støvelen ekstremt vannavstøtende. Det er også ekstra plass ved tåen på støvelen, noe som forbedrer passform og komfort.
kr 1 299,00

Rieker

Denne enkle herrestøvlen av Rieker laget av glatt skinn imponerer med sin såle med kontra-grep med utfellbare pigger, som er perfekte for kalde, glatte dager og ujevne overflater. En praktisk glidelås gjør det veldig enkelt å komme i skoen. Takket være RiekerTex-teknologien er støvelen også vannavvisende. Den løse innersålen kan byttes ut. Det deilige lammullsfôret sørger for varme føtter.
kr 1 499,00

Tretorn neo fôret støvel

Perfekt for regnfulle og kalde dager året rundt, både i naturen og i byen. Fôret med varmt og hurtigtørkende pilefôr for høy komfort. Med en myk overkappe for å unngå gnagsår fra overkanten. Skoen er enkel å ta av og på takket være gripevennlige trekkfliker og hæler. Skoen er vanntett og laget av håndlaget FCS-sertifisert naturgummi.
kr 1 199,00

Isba Mocca Herre

Husker du den populære vinterskoen fra 80-tallet? Dette er vinterskoen som aldri går av moten.
kr 3 399,00

Shepherd Erik tøffel

Varme og komfortable ulltøfler
kr 799,00

Rieker vintersko

kr 1 299,00

Filter by:

Clear All
banner