Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk

Jobbsko

I Nordås Sko sin jobbskoavdeling finner du sko til ethvert yrke. Nordås Sko har arbeidsko til både dame og herre. Kontorsko, gode sko til hardt gulv, som betonggulv, og mye mer. Jobber du i en håndverksbedrift eller på sykehus har Nordås Sko noe for deg!  Her finner du gode arbeidssko fra kjente merkevarer som blant annet ECCO, Joya, Eik treskofabrikk og Skechers. Nordås Sko har i dag bedriftsavtaler med mange bedrifter i hele Norge. Kontakt oss gjerne for spørsmål om bedriftsavtale eller andre henvendelser.

Mail: bedrift@oscarlilleboe.no

Se som Grid Liste
Sorter etter

joya electra

Joya er en problemløser for folk med rygg og leddplager, og forebygger problemer som kan komme av å stå og gå på harde gulv. Den patenterte såleteknologien bidrar med en ekstrem støtdemping. Skoene er sertifisert av Tyske AGR, en medisinsk stiftelse som jobber for å fremme bedre rygghelse globalt.
kr 2 099,00

Caprice Ballerinasko

Myk og behagelig ballerina sko som kan anbefales som en jobbsko. Passer perfekt som uniformsko til servitører og flyvertinner ol...
kr 699,00

Skechers Arch Fit Glide Step - Top Glory

Optimer stegene dine med sikker støttende komfort med Skechers Arch Fit© Glide-Step© - Top Glory. Denne skoen har en konstruert overdel med mesh og syntetisk stoff, en uttagbar Arch Fit© innersåle og en lett Glide-Step© geometrisk polstret mellomsåle, i tillegg til en Goodyear© yttersåle av gummi.
kr 1 399,00

Skechers Max Cushioning Arch Fit

Skechers Max Cushioning Arch Fit er en ekstra støtdempende sko, med ekstra støtte under fotbuen. Her er det ekstra fokus på komfort, støtte og stabilitet. Denne skoen egner seg perfekt som joggesko eller for lengre gåturer. Overdelen er laget av mesh, noe som gir foten mulighet til å puste.
kr 1 499,00

Skechers Max Cushioning Elite

Ta trenigsøkten til neste nivå med Skechers Max Cushioning Elite - Limitless Intensity. Joggeskoen har en sporty konstruert overdel i mesh med en ULTRA GO© dempet plattform og Air-Cooled Goga Mat innersåle for en behagelig opplevelse i hvert skritt. Skechers Max Cushioning Elite er også en super sko til å gå hele dagen i enten på fritiden eller på jobb.
kr 1 399,00

Sweeks

kr 1 199,00

Filter by:

Clear All
banner