FRI FRAKT OVER 499,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

joya

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Joya skolett

En tursko med meget god demping.
kr 2 199,00

Joya Vienna

En helsesandal med meget god demping.
kr 1 499,00

Joya Cortina

Vintersko fra Joya med meget god demping
kr 2 199,00

Joya Cloud

Myk og ekstremt komfortabel. En sort fullnarvet hverdags ballerina som er skinnforet og har en inner skinnsåle.
kr 1 599,00

Joya Dynamo SR

Lette og behagelige sko med stor demping i hæl. foruten å være ekstremt myk, gir Joya en følelse av at man går med en fjæring, akkuratt som på en trampoline. Dette er en svevende sensasjon man lett faller for. Absorberer støt mot ledd og motvirker smerte. Syrker muskelaturen, forbedrer balansen og kroppsholdning. Activ Air Pump tillater luft å bevege seg under fotsålen for å holde den sval. Flat og lett instabil såle. Antiskli såle Material ytter: Skinn Material inner: Skinn og tekstil Perfekte sko for yrker hvor man går og står mye.
kr 1 899,00

Joya IQ ESD

kr 1 799,00

Joya Dynamo

Lette og behagelige sko med stor demping i hæl. Foruten å være ekstremt myk, gir Joya en følelse av at man går med en fjæring, akkurat som på en trampoline. Dette er en svevende sensasjon man lett faller for. Absorberer støt mot ledd og motvirker smerte. Styrker muskulaturen, forbedrer balansen og kroppsholdning. Activ Air Pump tillater luft å bevege seg under fotsålen for å holde den sval. Flat og lett instabil såle. Perfekte sko for yrker hvor man går og står mye.
kr 1 899,00

Joya Dubai

En smidig, luftig og behadelig sandal fra Joya med kraftig Smart-såle for ekstrem demping. Den tradisjonelle bløte-elastiske Joya Smart sålen er er konstruert for å oppleve et nivå av velvære og samtidig ta vare på føttene dine fra første steg. Du får rett og slett en naturlig rulleeffekt fra hæl til tå som igjen vil gi deg en rettere kroppsholdning. Sålen absorberer støt mot legg og motvisker smerte. Styrker muskelaturen, forbedrer balansen og gir en rettere kroppsholdning. Dette er den perfekte skoen for deg som står og går mye, som ønsker god lufting.
kr 1 699,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 1 499,00 Til: kr 2 199,00
kr1499 kr2199
Våre merker