Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Klaveness

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Klaveness Lisa (vidde K)

Lisa har særdeles god passform, tåformen er utviklet med tanke på de som ønsker litt ekstra rom for tærne. Hælen på Lisa lesten er også anatomisk utformet, dette gjør at skoene som er laget på denne lesten får et fast grep rundt foten uten å føles for stram. Skinn med en vokset overflate, noe som resulterer i et vanntett og slitesterkt materiale.
kr 2 099,00

Klaveness Tøffel

Tøffel fra Klaveness som er enkel å trakke rett inn i. Laget av Ullfilt (90% ull + 10% polyester) som er et naturlig naturfiber av høy kvalitet, med gode egenskaper: Det er hudvennlig, pustende og varmeisolerende, noe som bidrar til å holde føttene i riktig temperatur.
kr 850,00

Klaveness Ingvild (vidde K)

Klassisk vinterskolett fra det norske merket Klaveness i sort glatt skinn, semsket skinn bak. Glidelås på begge sider, lett foret, uttakbar innersåle, bred lest, god passform, gummisåle.
kr 1 599,00

Klaveness tøffel

Ullfilt (90% ull + 10% polyester) er et naturlig naturfiber av høy kvalitet, med gode egenskaper: Det er hudvennlig, pustende og varmeisolerende, noe som bidrar til å holde føttene i riktig temperatur. En stabil såle i termofilt med slitemønster i pig velour som ikke etterlater noen merker på gulv. Disse sålene er laget for innendørs bruk.
kr 899,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 850,00 Til: kr 2 299,00
kr850 kr2299
Våre merker
banner