FRI FRAKT OVER 499,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Klogger

Se som Grid Liste
Sorter etter

Berkemann

Den perfekte jobbsko som også passer for - Hallux valgus  - Hammertær  - Kallus  - Plattfot
kr 1 749,00

Berkemann

Den perfekte jobbsko som også passer for - Hallux valgus - Hammertær - Kallus - Plattfot
kr 1 749,00

Eik 260

Klassisk Eik's klogg i svart skinn. Eik Treskofabrikk er en liten familiebedrift som har produsert tresko for det kommersielle markedet siden 1989. Eik's er en tradisjonsrik norsk skofabrikk som leverer god kvalitet til en god pris. Det er ikke mange norske skofabrikker igjen så ved å kjøpe Eik`s klogger støtter du en norsk familiebedrift.
kr 700,00

Eik 260

Klassisk Eik's klogg i skinn. Myk og lett. Eik Treskofabrikk er en liten familiebedrift som har produsert tresko for det kommersielle markedet siden 1989. Eik's er en tradisjonsrik norsk skofabrikk som leverer god kvalitet til en god pris. Det er ikke mange norske skofabrikker igjen så ved å kjøpe Eik`s klogger støtter du en norsk familiebedrift
kr 700,00

Eik 265

Denne kloggen er norskprodusert og har en god kvalitet og komfort. Overdelen er i skinn og innsiden i tekstil. Hælrem med strikk som kan brukes bak hæl eller for deg som ikke ønsker noe bak hæl kan den legges fint over vrist. Det er ikke mange norske skofabrikker igjen så ved å kjøpe Eik`s klogger støtter du en norsk familiebedrift.
kr 750,00

Eik 265 ESD

Krever arbeidsplassen din en sko som er antistatisk? Da er dette den perfekte arbeidsskoen. Kloggen har en antistatisk såle. Myk og lett klogg med god passform. Skoen er produsert i Norge og har en god norsk kvalitet.
kr 750,00