Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Munk

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

lakk pensko

Lakksko er selvskrevne til smoking. Lakksko til herre står for eleganse og gjør et antrekk mer elegant.
kr 1 099,00

Artic North sneakers

Moteriktig sneaker fra Artic North. Superlett ! Skoen har et tøft mønster printet inn i materialet og en sokkelignende åpning slik at den er rask å få av og på. Lissene er mest til pynt. Den har dessuten en uttakbar innersåle i foam-materiale som gjør den myk og behagelig.
kr 499,00

Jan Mayen sneakers

Moteriktig sneaker fra Jan Mayen. Superfresh ! Skoen har et hullete mønster i tekstilmaterialet og en sokkelignende åpning slik at den er rask å få av og på. Den har dessuten en uttakbar innersåle i foam-materiale som gjør den myk og behagelig
kr 599,00

Artic North sneakers

Moteriktig sneaker fra Artic North. Superfresh ! Skoen har et tøft mønster printet inn i strikkmaterialet og en sokkelignende åpning slik at den er rask å få av og på. Lissene er mest til pynt. Den har dessuten en uttakbar innersåle i foam-materiale som gjør den myk og behagelig
kr 599,00

Artic North

Moteriktig damesneaker fra Artic North. Superfresh ! Skoen har et tøft mønster printet inn i materialet og en sokkelignende åpning slik at den er rask å få av og på. Lissene er mest til pynt. Den har dessuten en uttakbar innersåle i foam-materiale som gjør den myk og behagelig.
kr 499,00

Artic North sneakers

Moteriktig damesneaker fra Artic North. Superlett ! Skoen har et tøft mønster printet inn i materialet og en sokkelignende åpning slik at den er rask å få av og på. Lissene er mest til pynt. Den har dessuten en uttakbar innersåle i foam-materiale som gjør den myk og behagelig.
kr 499,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 499,00 Til: kr 1 099,00
kr499 kr1099
Våre merker