Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Pensko

Velkommen til Nordås Sko sin avdeling for pensko til damer. Her har vi pensko til alle anledninger, og du finner kjente merkevarer som ECCO, Gabor, högl, Ara, Rieker og mye mer

Se som Grid Liste
Sorter etter

Unisa Keller pensko

Lekker og klassisk pensko
kr 1 399,00

Klaveness Maja

kr 1 199,00

Gabor pensko

God og behagelig pensko i lekker grønnfarge og gull-detaljer
kr 1 399,00

Tamaris pensko

Ta deg selv til nye stilige høyder med disse Tamaris-pumpsene! Med en selvsikker blokkhæl på 7,7 cm gir de deg et elegant og feminint utseende. Overdelen i høykvalitets skinn gir disse skoene et luksuriøst preg og garanterer holdbarhet. Den innovative TOUCH-IT-teknologien sikrer individuell tilpasning til fotformen din, mens ANTIslide-funksjonen gir deg optimal støtte og sikkerhet. Disse pumpsene er det perfekte valget for kvinner som verdsetter stil og komfort.
kr 1 099,00

Tamaris pensko - blå

Klassisk pumps med rund tupp og 60 mm hæl, som er lett og behagelig å gå på. Overdel av tekstil med imitert skinnfôr. Klassisk og tidløs pensko som pynter opp ethvert antrekk.
kr 699,00

Tamaris pensko

Elegante Tamaris formelle pumps for kvinner. Disse pumpsene har kryssede stropper rundt foten og en tykkere hæl for bedre stabilitet. De er enkle å matche med antrekket ditt, takket være enkelheten som skoene tilbyr.
kr 899,00

Filter by:

Clear All
banner