Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Polecat

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

polecat pigg

TENACI TASS GTX er en av våre vanntette sko som holder deg varm og trygg på føttene i Skandinavias varierte klima. De varmfôrede støvlene er slitesterke med vanntett GORE-TEX-membran samtidig som de tilbyr en utrolig behagelig og stabil passform med godt hælgrep og ekstra forsterkning rundt hæl- og tå området. Har glidelås i front for enklere innstigning. Støvelen er kledd med en kraftig mesh-overdel med GoreTex og innside i et deilig fôr som gir deg og føttene dine maksimal pusteevne. TENACI TASS GTX er en av våre modeller med Swedish Grip, mønstrede yttersåler utviklet for våre skandinaviske vintre. Sålen er laget av Phylon med innebygde pigger som gir deg et godt og sikkert grep på blant annet is og snø. Piggene er laget av herdet stål.
kr 849,50 kr 1 699,00

polecat pigg

TENACI KLO GTX er en av våre vanntette sko som holder deg varm og trygg på føttene i Skandinavias varierte vintervær! De varmfôrede skoene er slitesterke med GORE-TEX-membran samtidig som de tilbyr en utrolig behagelig og stabil passform med godt hæl grep og ekstra forsterkning rundt hæl- og tå området. Har glidelås på innsiden for enklere innstigning. Støvlene er kledd med en kraftig mesh-overdel med innside i et deilig GORE-TEX-fôr som gir deg og føttene dine maksimal pusteevne. TENACI KLO GTX er en av våre modeller med Swedish Grip, mønstrede yttersåler utviklet for våre skandinaviske vintre. Sålen er laget av gummiforsterket mønstret Phylon med innebygde pigger som gir deg et godt og sikkert grep på blant annet is og snø. Piggene er laget av herdet stål
kr 899,50 kr 1 799,00

polecat

URBS BEAT GTX gir deg et par funksjonelle, varmfôrede støvler i stilig minimalistisk design som er laget for å takle ulike typer overflater med en vanntett GORE-TEX-membran som holder føttene dine varme og tørre i all slags vær! Glatt snøring for optimal passform. Med overdel i skinn av høyeste kvalitet sammen med GORE-TEX-fôr, får føttene dine maksimal pusteevne og holder dem varme og tørre i all slags vær. Fleksibel, slitesterk yttersåle laget av Phylongummi med godt grep uansett underlag og en behagelig demping med hvert steg du tar. URBS BEAT GTX er skoen som garanterer slitesterk kvalitet, fleksibilitet og utrolig komfort helt fra starten. God gripeevne med gummipigger i yttersålen.
kr 999,50 kr 1 999,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 1 699,00 Til: kr 1 999,00
kr1699 kr1999
banner