Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Rieker

Rieker er et tysk skomerket som har vært dedikert til å skape komfortable og stilige sko i over 140 år. Merket ble grunnlagt i 1874 og har siden den gang vært kjent for sin høye kvalitet og innovative design.

Rieker-sko er designet med fokus på komfort og funksjonalitet, og er laget av materialer av høy kvalitet som lær og tekstil. Merket bruker også avanserte teknologier i produksjonsprosessen for å sikre at skoene gir optimal støtte og demping for føttene.

Rieker tilbyr et bredt utvalg av sko for både menn og kvinner, inkludert sandaler, sneakers, vintersko og mer. Merket har også et utvalg av sko med spesielle funksjoner, som for eksempel sko med uttakbar såle eller med pustende egenskaper for å holde føttene tørre og komfortable.

Rieker er også opptatt av bærekraft og jobber for å minimere miljøpåvirkningen av produksjonsprosessen sin. Merket bruker for eksempel resirkulerte materialer og sørger for å holde produksjonsavfallet på et minimum.

Hos Nordås Sko har vi et bredt utvalg av Rieker-sko for menn og kvinner. Vi er stolte av å tilby kundene våre et av verdens mest anerkjente skomerker, og gir deg muligheten til å utforske et bredt utvalg av Rieker-sko som gir deg både stil og komfort.

Så, hvis du er på jakt etter sko som gir deg både komfort og stil, så er Rieker det perfekte valget for deg. Utforsk vårt utvalg av Rieker-sko i dag og opplev det beste innen skomote!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Rieker vinterstøvlett

Favoritt sko potensial! Disse grafittsvarte høyskaftstøvlene er en komfortabel vinterstøvlett. Glidelåsen på siden sørger for behagelig av og på. Et skikkelig blikkfang er det vatterte skaftet. Takket være den robuste slitebanesålen er hvert trinn en trygg affære. Den avtagbare innersålen er en kul funksjon som gir praktisk komfort. Det myke, varme fôret gir langvarig beskyttelse mot kulde, og det vannavvisende yttermaterialet er effektivt mot fuktighet og vind.
kr 1 099,00

Rieker

Herrestøvelen fra Rieker i en vakker brun nyanse er en skikkelig godbit. Den er innvendig fôret, noe som gir en ekstra dose komfort til støvelen. I tillegg er modellen utstyrt med Rieker-Tex-teknologi, som gjør støvelen ekstremt vannavstøtende. Det er også ekstra plass ved tåen på støvelen, noe som forbedrer passform og komfort.
kr 1 299,00

Rieker

kr 999,00

Rieker

kr 999,00

Rieker

kr 1 499,00

Rieker

kr 1 199,00

Rieker vintersko

kr 1 299,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 599,00 Til: kr 1 699,00
kr599 kr1699
banner