Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

SALG

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Viking Rask

Vintersko fra Viking med GoreTex. Skoene er varmt fôret og har BOA lås som låsemekanisme. Denne vinterskoen har innebygde pigger i den gode gummisålen som gjør den perfekt til vinteren.
kr 1 149,50 kr 2 299,00

tamaris

For varme og tørre føtter om vinteren. Holder vann ute og absorberer fuktighet inne i skoen.
kr 799,50 kr 1 599,00

tamaris

Den avtagbare fotsengen er ergonomisk formet og avlaster beviselig de trykkbelastede sonene i hæl området. For varme og tørre føtter om vinteren: Holder vann ute og absorberer fuktighet inne i skoen. Den spesialutviklede komfortbredden gir foten mer bevegelsesfrihet.
kr 799,50 kr 1 599,00

ecco sp.1 lite

Hold de små føttene lune, varme og komfortable gjennom vinteren i de superstilige ECCO SP.1 LITE INFANT BOOTS. Disse støvlene er fôret med fyldig og varmt Sherpa-fôr, med ekstra beskyttelse fra ECCO Waterproof for å holde vind og vær ute. Borrelåsen øverst gjør dem til en lek å ha på.
kr 449,50 kr 899,00

ecco snow mountain junior

Gjør deg klar for vinteren med denne populære støvelserien inspirert av friluftsliv. ECCO SNOW MOUNTAIN-støvelen holder føttene beskyttede og varme under vinteraktivitetene. Den perfekte kombinasjonen av utseende og funksjon, med GORE-TEX og en yttersåle av gummi for å sikre et godt grep.
kr 699,50 kr 1 399,00

ecco biom

Sporty, førsteklasses stil kombineres med varme, komfort og godt grep i den nye ECCO BIOM K2-støvelen. Denne vinterstøvelen er laget av en blanding av semsket skinn og tekstiler, med polstring for komfort og støtte, og har BIOM-teknologi som oppmuntrer voksende føtter til å bevege seg mer naturlig. Flex-sonene gir ekstra fleksibilitet og føttene holder seg gode og varme takket være GORE-TEX-fôret og en høy krage som holder snøen ute. I tillegg til et robust slitemønster for godt grep har yttersålen i gummi et unikt utseende, ettersom den består av 10 prosent resirkulert gummigranulat som varierer i farge.
kr 749,50 kr 1 499,00

Filter by:

Clear All
banner