Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

SALG

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

polecat pigg

TENACI KLO GTX er en av våre vanntette sko som holder deg varm og trygg på føttene i Skandinavias varierte vintervær! De varmfôrede skoene er slitesterke med GORE-TEX-membran samtidig som de tilbyr en utrolig behagelig og stabil passform med godt hæl grep og ekstra forsterkning rundt hæl- og tå området. Har glidelås på innsiden for enklere innstigning. Støvlene er kledd med en kraftig mesh-overdel med innside i et deilig GORE-TEX-fôr som gir deg og føttene dine maksimal pusteevne. TENACI KLO GTX er en av våre modeller med Swedish Grip, mønstrede yttersåler utviklet for våre skandinaviske vintre. Sålen er laget av gummiforsterket mønstret Phylon med innebygde pigger som gir deg et godt og sikkert grep på blant annet is og snø. Piggene er laget av herdet stål
kr 899,50 kr 1 799,00

ecco biom hike

Tursko for dame, laget av skinn. Robust yttersåle i gummi gir godt grep og stabilitet på ujevne og våte underlag. Fritidsstøvelen er designet for å ha godt grep og god stabilitet. Turskoen er rask å ta av og på. En stilig og teknisk tursko som kan dekke ethvert behov. Skoen har ECCO Hydromax som gjør at skoen har vannavvisende egenskaper.
kr 1 299,50 kr 2 599,00

polecat

URBS BEAT GTX gir deg et par funksjonelle, varmfôrede støvler i stilig minimalistisk design som er laget for å takle ulike typer overflater med en vanntett GORE-TEX-membran som holder føttene dine varme og tørre i all slags vær! Glatt snøring for optimal passform. Med overdel i skinn av høyeste kvalitet sammen med GORE-TEX-fôr, får føttene dine maksimal pusteevne og holder dem varme og tørre i all slags vær. Fleksibel, slitesterk yttersåle laget av Phylongummi med godt grep uansett underlag og en behagelig demping med hvert steg du tar. URBS BEAT GTX er skoen som garanterer slitesterk kvalitet, fleksibilitet og utrolig komfort helt fra starten. God gripeevne med gummipigger i yttersålen.
kr 999,50 kr 1 999,00

Icewalkers (med pigger)

Fôret vintersko som har utfellbare pigger som er perfekte for kalde, glatte dager og ujevne overflater.
kr 1 049,50 kr 2 099,00

jean paul

Vannavstøtende vinterstøvel som passer om du skal på tur eller hverdagsbruk Hiking-inspired design med solide metal eyelets og hooks. Overdel i bevegelig og stilren PU Nubuck. Skoen er foret med deilig varmt fleece fór, og ekstra for i kragen.
kr 649,50 kr 1 299,00

jean paul

Kul chelseaboots med høyt skaft. Grovmønstret såle og elastikk i sidene.
kr 499,50 kr 999,00

Filter by:

Clear All
banner