FRI FRAKT OVER 499,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Sandal

Se som Grid Liste
Sorter etter

Birkenstock Arizona

Modellen ARIZONA imponerer med tidløs eleganse. Både de klassiske og de ekstravagante variantene passer til ethvert antrekk.
kr 1 099,00

Birkenstock Arizona (35-41)

Modellen ARIZONA imponerer med tidløs eleganse. Både de klassiske og de ekstravagante variantene passer til ethvert antrekk.
kr 1 099,00

Birkenstock Arizona (str 35-41)

Klassiske Arizona fra Birkenstock med myk fotseng. Remmene er i syntetisk skinn, såkalt birkoflor, som er lett å holde pene. Sandalen gir deg bra støtte under foten samtidig som det er en fin oppbygging under tærne. Fotsengen er laget av kork med et overliggende lag av mokka-skinn som holder foten tørr. Fotsengen har også et ekstra dempende lag med skum. Smal lest som passer de fleste.
kr 1 099,00

ECCO Offroad Dame

ECCOs offroad damesandal tar deg langs uutforskede stier uten tap av komfort eller ytelse. Myk skinnoverdeler med to sidestenger, flere justeringspunkter og en neoprenforing gir deg en myk, skreddersydd passform, mens RECEPTOR®-teknologien i sålen gir enestående dynamisk støtte uansett hvor ujevnt terrenget er.
kr 1 100,00

Fitflop

Gjennomsnittlig passform på disse sandalene fra Fitflop med deres legendariske "Microwobbleboard midsoles". En stilfull sandak for å fremme god fothelse. Mykt skinn overdel. Justerbar topprem med en vakker metallspennedetalj
kr 999,00

Fitflop

Gjennomsnittlig passform på disse sandalene fra Fitflop med deres legendariske "Microwobbleboard midsoles". En stilfull sandak for å fremme god fothelse. Mykt skinn overdel.

Filter by:

Clear All