FRI FRAKT OVER 499,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Skechers

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Skechers Womens Work: Relaxed Fit - Eldred SR

Denne skoen er CE-merket og er godkjent som en arbeidssko.
kr 999,00

SKECHERS Work Relaxed Fit® Flex Advantage SR

Denne skoen er CE-merket og er godkjent som en arbeidssko.
kr 1 199,00

Skechers WORK RELAXED FIT

Denne skoen er CE-merket og er godkjent som en arbeidssko.
kr 1 199,00

Skechers blinkesko

Blinkesko er alltid et populært valg når barnet skal få velge skoen. Med denne skoen på blir du sett når du går. Joggeskoen blinker for hvert steg du tar.
kr 699,00

Skechers joggesko

Skechers Girls Go Run sko får barnet komfort helt ut til tærne. Dette er en myk og behagelig joggesko til både trening og hverdags.
kr 599,00

Skechers Ultra Flex

Sporty slip-on sko. Elastiske lisser, pustende tekstil og Air Cooled Memory Foam innersåle gir skoen den perfekte komfort og er et lett valg når man f.eks skal på reise og skal trakke lenge i byens gater.
kr 799,00

Skechers Status Pexton

Skechers Pexton er en canvas sko med ekstra god komfort. Den har en casual vintage stil og innersålen Air Cooled Memory Foam gjør skoen behagelig å gå med gjennom en hel dag. Med denne skoen er du kledd for alle anledninger. Den er tøff til både jeans og til shorts. Perfekt valg hvis du skal ut å reise eller på kontoret.
kr 999,00

SKECHERS Dounle Strides

Sporty joggesko med mesh tekstil overdel, strikklisse og borrelåslukking. Dette er en myk og behagelig joggesko til både trening og hverdagsbruk. Skoen har non-marking såle og kan brukes til innetrening i hall. Air Cooled Memory Foam innleggsåle for ekstra komfort.
kr 699,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 549,00 Til: kr 1 299,00
kr549 kr1299
Våre merker