Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Skechers

Skecher er et av verdens støste skomerker. Nordås Sko fører flere forskjellige Skechers sko, skechers sko til dame, herre og barn, skechers sandaler og skechers blinkesko.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Skechers Uno Gen1 - shimmer away

Sporty og moderne sneaker med god komfort
kr 1 099,00

Skechers arch fit

En svært allsidig sneaker, designet for å gi deg eksepsjonell komfort. Arch Fit-innersåle, som gir god fotbuestøtte.
kr 1 399,00

Skechers Hazel

Kule Street-modell med moderne detaljer og en komfortabel Skechers Air-Cooled Memory Foam innersåle, som vil sikre deg god komfort. Enten du skal på en festlig begivenhet eller bare ønsker å legge til noe litt ekstra til hverdagsantrekket , er disse skoene en sikker vinner.
kr 1 399,00

Skechers music sneaker

Morsom og gøy joggesko som kan spille forskjellige toner når man trykker på de ulike notene på pianoet på stroppen
kr 999,00

Skechers arch fit

Praktiske hverdagssko, som med sitt sporty design sikrer en moderne stil i hverdagen. Dersom du er mye på beina i løpet av dagen eller liker å gå på lange turer, så passer denne skoen perfekt for deg ettersom den byr på god komfort i hvert steg. Innersålen er designet for å gi god støtte under fotbuen, og sikrer stabilitet, balanse og støtte. Støtdempende mellomsåle, som reduserer belastning og støt i hæl, rygg og hofte.
kr 1 399,00

Skechers UNO - shiny one

En kul sko som skiller seg ut med en fin skinnende finish og et moderne design. Med en Skech-Air mellomsåle får du en sko med synlige luftputer som vil gi deg høy støtdemping og maksimal komfort.
kr 1 499,00

Skechers Slip-in

Dropp skohorn og vond rygg! TOUCHLESS FIT™ med Skechers Hands Free Slip-ins™ og deres eksklusive Heel Pillow™, som gjør at du enkelt kan skli rett inn i skoene. Denne skoen har en Stretch Fit®-jersey-mesh-overdel med elastiske lisser, pluss en polstret Skechers Air-Cooled Memory Foam®-innersåle.
kr 1 399,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 699,00 Til: kr 1 799,00
kr699 kr1799
banner