Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk

Skopleie og tilbehør

I denne kategorien finner du massevis av produkter for å pleie skoene dine, i tillegg til små produkter som kan være med på å justere hvordan din følelse av skoen er på foten. Dette er en enkel og bærekraftig måte som er med på å forlenge skoens levetid. Gode såler er også enkle og rimelige grep hvor du kan bytte ut ødelagte komponenter ved skoen din, fremfor å kjøpe helt nye sko.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

2GO BRODDER

Robust brodd til hælen utviklet for å gi optimal grep under gåturer og liknende aktiviteter på snø- og isunderlag. Veldig lett å ta av og på. Den er med fem stk pigger av slitesterk tungsten. Refleks i hælen. Stabil, robust og sikker design. Passer de fleste typer sko
kr 265,00

2GO DOWNTOWN

kr 265,00

2GO ENJOY

Dream feet - støtdempende 3/4 såle. Øker komfort og støtter i svangen. Designet for å være fleksibel slik at den føles myk. Overside av naturlig fuktabsorberende bambus stoff. Fotsengen og den fjærende hullfotstøtten gir en støpt passform. God hvis man står eller går mye. Passer til de fleste typer sko.
kr 185,00

2GO BRODDER

kr 179,00

2GO BRODDER

kr 179,00

2GO Lammeullsåle

Den ideelle såle for kaldt vintervær og ruskevær. Laget av lammeull med underside av ullfilt som holder føttene tørre og varme.
kr 70,00

2GO Feltsåle

Varm filtsåle laget av ekte ull. Passer alle typer sko og kan brukes hele året. Rillet underside gør at sålen ligger fast. Kan vaskes med såpe i lunkent vann.
kr 40,00

2GO Mountain Dubbin Impregnering

Impregnering. Gjør glatt, grovt og oljet/vokset skinn mykt og vannavstøtende.
kr 80,00

Filter by:

Clear All
banner